adnia

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 01.01.2013

RETETE293
PRIETENI144
Articole

Cu si despre hotii de timp

In Cu de toate, la: 8 Dec 2013

As vrea sa va intreb daca voi ati auzit de hotii de timp. Nu, nu e o greseala si nici eu nu vorbesc despre ceva ce nu stiu: este vorba chiar de hotii de timp ! Poate ca expresia vi se pare putin fortata, sau mai boema, dar deja sunt atat de cunoscuti si traim, practic, cu ei si langa ei, fara...

Hrana si bani

In Cu de toate, la: 3 Iul 2013

M-am gandit mult daca sa scriu acest articol sau nu...intradevar, din nou se refera la mancare, dar nu doar atat...ci de data asta ma leg si bani. Stiti ca sunt adepta unui anumit stil de viata, cu niste principii si ceva studii efectuate in domeniul asta. E clar, nu sunt nici macar la...

E vremea lor, a sucurilor, freshurilor si smoothie-urilor!

In Vegan/Raw vegan, la: 15 Iun 2013

A venit vara... si ce e mai bun si mai atragator decat un suc/fresh/smoothie proaspat si plin de beneficii pt. sanatate? Combinatiile sunt nenumarate, la fel ca si gusturile, dar daca sunteti in pana de idei, va las aici cateva! Idei si diferite combinatii pt. smoothie si sucuri de fructe si...

9 sucuri cu puteri miraculoase

In Cu de toate, la: 4 Iun 2013

  Daca tot a venit vara, macar pe calendar, inseamna ca incep sa apara si fructele si legumele pline de vitamine si arome! Si cum sucurile reprezinta o varianta extrem de buna pt. consumul alimentelor pe care le "dam la o parte", sau pe care le refuza copiii, iata ca le putem...

Sare-n bucate

In Cu de toate, la: 23 Apr 2013

  Care este insa, mai exact, diferenta dintre sarea naturala gema si sarea de masa, fina si extrafina?   SAREA NATURALA GEMA, GRUNJOASA, NERAFINATA este cea care se ia direct din zacaminte. Ea contine, pe langa clorura de sodiu (NaCl), peste 80 de...

Love and passion

In Bucataras eFeminin, la: 23 Apr 2013

 Stiti cu totii ca legatura mea la internet e din ce in ce mai slaba si cu hopuri..dar asta nu inseamna ca stau degeaba:) Colac peste pupaza, si cu timpul stau extrem de prost, dar cand iti doresti ceva cu ardoare..cine-ti mai poate sta in cale? Asadar, nu-mi mai raman decat putinele...

E-urile noastre, cele de toate zilele!

In Cu de toate, la: 7 Apr 2013

Toti stim ce sunt acela E-uri, nu? Si de voie, de nevoie, trebuie sa ne descurcam cu si printre ele...va las cu o lista intreaga a acestor E-uri, fara a avea pretentia ca lista este finita Etichetele alimentelor E-100 nepericulos E-170 nepericulos E-240 tulburări E-101...

Actiunile digestive ale mirodeniilor si plantelor aromatice

In Cu de toate, la: 11 Mar 2013

 Mirodeniile si ierburile aromatice au fost utilizate de om inca din Antichitate, cu scopul de a-si aromatiza mancarurile. Asadar, gustul si mirosul au exercitat un impact major in bucatariile traditionale, decizand totodata alegerea lor si modalitatea optima de gatire. Pe langa calitatea...

Culorile din mancare

In Cu de toate, la: 5 Mar 2013

Cu totii apreciem mancarurile si mai ales, deserturile deosebite, atractive..colorate frumos. Si toti stim ca totusi, colorantii chimici nu reprezinta o varianta foarte incantatoare, nu? Ei bine, mi-am propus sa va arat si variantele naturale pe care le avem la indemana, cu ajutorul carora vom...

Indicele glicemic

In Cu de toate, la: 28 Feb 2013

  Tot cautand tot felul de informatii in ceea ce priveste faina cu indicele glicemic cat mai scazut (ca sa nu ingrase), am dat peste acest tabel. Pe mine una ma va ajuta mult de acum incolo, mai ales ca am si persoane diabetice pe langa mine! Voua va e de vreun folos? Alimente cu IG...

Afisate 1 - 10 din 27 articole    

Postari recente

publicat la 13.01.2014

Smoothie in straturi

publicat la 13.01.2014

Bomboane cu mere

publicat la 13.01.2014

Pate de ficat aromat cu stafide

Horosmopul tau de astazi:

Pesti

Buna, scriu un eseu despre cei mai frumosi oameni in viata. Pot sa-ti iau un interviu?

 
 
 

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]