Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucuresti
Bucataras din 06.03.2014
Blat: Se amestecă toate ingredientele, mai puțin apa. Se adaugă apa și se amestecă mai întâi cu o lingură. Se frământă cu mâinile până rezultă un aluat moale și lipicios. Se acoperă cu folie alimentară și se lasă 40 minute la crescut. După ce a...
publicat la 12.03.2018
Azi esti femeia completă cu maniere fermecătoare şi o eleganţă încântătoare
Voturi:51
Voturi:38
Voturi:55
In cont 9
Pensula de patiserie
Pantofar cu 3 nivele Songmics
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Set de 3 boluri Ellenge
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Rocsi 9
la 19:32
de laura_n 7
la 16:32
de Bucataras 6
la 10:11
de oanapl 7
ieri la 18:33
pe 27.09 la 16:57
10 comentarii
7 comentarii
6 comentarii
7 voturi
6 voturi
MotanLaOale
vasimur
RODIMUR
Rocsi
adela_64 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Monya 1
irinaririna 1
Retete_gustoase 1
1600 puncte
laura_n 7
1400 puncte
Constelatialeu 9
1003 puncte
Rocsi 9
514 puncte
vasimur 4
233 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Pizza de casă
Blat: Se amestecă toate ingredientele, mai puțin apa. Se adaugă apa și se amestecă mai întâi cu o lingură. Se frământă cu mâinile până rezultă un aluat moale și lipicios. Se acoperă cu folie alimentară și se lasă 40 minute la crescut. După ce a...