Toate legumele si zarzavaturile se curata, se spala bine si se pun la fiert intr-o oala cu apa. Este ideal sa punem si-un capac deasupra.
De taiat nu e musai sa le taiem prea mult, doar in 2-3 bucati.
Cand au ajuns aproape de finalul fierberii si apa a mai scazut, dam oala...
Eu am taiat legumele in bucati mari si le-am pus la fiert. Rosiile le-am pus dupa ce au fiert timp de 20 de minute celelalte legume. Impreuna cu rosiile am adaugat si frunzele de telina, uleiul, oregano si busuioc. Intre timp am fiert putin taieteii si i-am scurs bine. ...
Am tocat marunt ceapa, morcovul, pastarnacul si telina. Le-am pus intr-o oala cu apa la fiert.
Am adaugat apoi 1/2 sfecla tocata cubulete.
Am lasat sa fiarba cu capacul pus pe oala 30 de minute.
Am adaugat apoi cartofii tocati, uleiul si cubul de legume.
Cand au fiert cartofii...
Gaina a fost deja portionata de socra mea asa ca eu doar am spalat inca o data toate maruntaiele si am pus-o la fiert. Dupa primul clocot am schimbat apa.
Am pus din nou la fiert oala cu gaina si apa cat mai multa pentru ca a fiert singurica 1 ora si 20 de minute [treaba cu fiertul...
Am pus pe foc o oala cu apa. Cand apa a inceput sa fiarba am adaugat aripile, morcovii si ceapa taiate. Apoi am pus telina taiata marunt, ardeiul si cartofii.
Cand legumele au fiert am adaugat sosul de rosii, 2 linguri de ulei si am potrivit de sare.
Galustele le-am pregatit...
Carnea am spalat-o bine si am pus-o la fiert. Am fiert-o cam 15 minute si apoi am schimbat apa.
Am pus-o la fiert cu alta apa si am adaugat treptat morcovul, telina, ardeiul si prazul.
Dupa aprox. 25 de min am pus borsul, rosiile si am potrivit de sare. Am mai lasat 20 de minute...
Am tocat marunt ceapa, morcovii rondele subtiri, cartofii si dovleceii cuburi.
Am pus o oala cu apa pe foc, cand a inceput sa fiarba apa am adaugat ceapa, morcovul, apoi cartofii si dovleceii.
Cand legumele erau aproape fierte am adaugat rosiile in bulion (taiate cuburi), borsul si am...
Am curatat toate legumele si le-am tocat. Am pus o oala cu apa la fiert, iar cand apa a inceput sa fiarba am adaugat morcovii, apoi ceapa, ardeiul si apoi cartofii. Cand legumele au fiert pe jumatate am adaugat si scarita taiata bucati, apoi borsul, bulionul si sarea.
La final adaugam...
Am pus pe foc o oala cu apa. Cand apa a inceput sa fiarba am adaugat morcovii si ceapa taiate. Apoi am pus telina taiata marunt, ardeii si cartofii.
Cand legumele au fiert am adaugat sosul de rosii, 2 linguri de ulei si am potrivit de sare.
Galustele le-am pregatit dintr-un ou batut...
Supa crema de ardei kapia si rosii
Toate legumele si zarzavaturile se curata, se spala bine si se pun la fiert intr-o oala cu apa. Este ideal sa punem si-un capac deasupra. De taiat nu e musai sa le taiem prea mult, doar in 2-3 bucati. Cand au ajuns aproape de finalul fierberii si apa a mai scazut, dam oala...
Supa crema de rosii cu taietei
Eu am taiat legumele in bucati mari si le-am pus la fiert. Rosiile le-am pus dupa ce au fiert timp de 20 de minute celelalte legume. Impreuna cu rosiile am adaugat si frunzele de telina, uleiul, oregano si busuioc. Intre timp am fiert putin taieteii si i-am scurs bine. ...
Ciorba de cartofi cu sfecla rosie
Am tocat marunt ceapa, morcovul, pastarnacul si telina. Le-am pus intr-o oala cu apa la fiert. Am adaugat apoi 1/2 sfecla tocata cubulete. Am lasat sa fiarba cu capacul pus pe oala 30 de minute. Am adaugat apoi cartofii tocati, uleiul si cubul de legume. Cand au fiert cartofii...
Ciorbă de găină
Gaina a fost deja portionata de socra mea asa ca eu doar am spalat inca o data toate maruntaiele si am pus-o la fiert. Dupa primul clocot am schimbat apa. Am pus din nou la fiert oala cu gaina si apa cat mai multa pentru ca a fiert singurica 1 ora si 20 de minute [treaba cu fiertul...
Ciorbiţă de pui cu găluşte 'gigant'
Am pus pe foc o oala cu apa. Cand apa a inceput sa fiarba am adaugat aripile, morcovii si ceapa taiate. Apoi am pus telina taiata marunt, ardeiul si cartofii. Cand legumele au fiert am adaugat sosul de rosii, 2 linguri de ulei si am potrivit de sare. Galustele le-am pregatit...
Ciorbă de viţel cu praz
Carnea am spalat-o bine si am pus-o la fiert. Am fiert-o cam 15 minute si apoi am schimbat apa. Am pus-o la fiert cu alta apa si am adaugat treptat morcovul, telina, ardeiul si prazul. Dupa aprox. 25 de min am pus borsul, rosiile si am potrivit de sare. Am mai lasat 20 de minute...
Borş cu dovlecei
Am tocat marunt ceapa, morcovii rondele subtiri, cartofii si dovleceii cuburi. Am pus o oala cu apa pe foc, cand a inceput sa fiarba apa am adaugat ceapa, morcovul, apoi cartofii si dovleceii. Cand legumele erau aproape fierte am adaugat rosiile in bulion (taiate cuburi), borsul si am...
Ciorbă de cartofi cu afumătură
Am curatat toate legumele si le-am tocat. Am pus o oala cu apa la fiert, iar cand apa a inceput sa fiarba am adaugat morcovii, apoi ceapa, ardeiul si apoi cartofii. Cand legumele au fiert pe jumatate am adaugat si scarita taiata bucati, apoi borsul, bulionul si sarea. La final adaugam...
Ciorba de legume cu galuste
Am pus pe foc o oala cu apa. Cand apa a inceput sa fiarba am adaugat morcovii si ceapa taiate. Apoi am pus telina taiata marunt, ardeii si cartofii. Cand legumele au fiert am adaugat sosul de rosii, 2 linguri de ulei si am potrivit de sare. Galustele le-am pregatit dintr-un ou batut...