RODIMUR

8

Bucataras
Minunat

PIATRA NEAMȚ

Bucataras din 05.04.2017

RETETE985
PRIETENI129
Retete / Aperitive / Garnituri

Aperitiv omleta portofel cu sunca si cașcaval

In Aperitive / Garnituri la 1 Iun 2017

Șunca se taie în bucățele mici, iar cașcavalul se răzuie fin. Se bat ouăle cu sarea și piperul. În tigaia încinsă, se toarnă ouăle bătute și se face focul mic. Cu paleta se înțeapă pe alocuri omleta, pentru a se coace bine pe toată suprafața, iar...

Aperitiv briose sarate

In Aperitive / Garnituri la 22 Mai 2017

Se răzuie cașcavalul și se taie mărunt șunca presată. Mărarul se alege, se spală, se scurge de apă și se taie. Se aleg albușurile de gălbenușuri și se bat/mixează spumă cu bicarbonatul. Se adaugă gălbenușurile, unul câte unul, mixând întruna. După ce...

Aperitiv rulouri rapide cu sunca si cascaval

In Aperitive / Garnituri la 17 Mai 2017

Se decongelează foile de plăcintă. În pachet sunt 12 foi de plăcintă și se vor folosi câte 4 foi pentru fiecare rulou. Se desface pachetul și se ia prima foaie cu grijă, să nu se rupă. Se întinde prima foaie pe planșetă, se unge cu unt și se procedează la fel...

Aperitiv oua umplute

In Aperitive / Garnituri la 12 Mai 2017

Se fierb tari, 6 ouă. Se răcesc, se curăță de coji și se taie în jumătăți. Pentru umplutură, se amestecă bine pateul cu gălbenușurile răzuite de la 4 ouă și cu untul. Se condimentează cu sare și piper, după gust, Pentru maioneză se răzuie celelalte două...

Aperitiv rosii umplute cu branza

In Aperitive / Garnituri la 8 Mai 2017

Se aleg roșii coapte și tari, se spală, se șterg cu un prosop curat și se taie din fiecare câte un căpăcel, după care, cu o linguriță se golesc de semințe și de zeamă. Mărarul se spală și se taie mărunt. Se păstrează 1-2 fire de mărar pentru decor. Se pregătesc...

Aperitiv omleta cu cartofi

In Aperitive / Garnituri la 29 Apr 2017

Se curăță cartofii, se spală bine și se taie în feliuțe subțiri. Se prăjesc cartofii în ulei, la foc mic, într-o tigaie cu capac, ca să se înmoaie și să nu se ardă. Când sunt aproape gata, se presară peste ei o parte din cașcavalul ras. Se mai acoperă...

Aperitiv oua rosii

In Aperitive / Garnituri la 18 Apr 2017

Se curăță bine ouăle și se decorează apoi cu frunzulițe verzi, după care se leagă in fâșii de voal, sau mătase (chiar de la ciorapi de damă, dacă nu avem altceva). Coaja de la ceapa galbenă adunată cu câtva timp înainte de Paști, se fierbe timp de 10-15 minute, în 2-3 litri...

Aperitiv buburuze umplute

In Aperitive / Garnituri la 12 Apr 2017

Se taie felii de 1-1,5 cm grosime din baton și se rumenesc puțin în prăjitorul de pâine. Când feliuțele de baton s-au răcorit, se ornează cu frunze mici de salată. Roșiile se spală bine, se înjumătățesc, se golesc de conținut cu o linguriță și se umplu...

Afisate 91 - 98 din 98 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Leu

Nu fi preocupat de evitarea tentatiilor, caci pe masura ce imbatranesti incep ele sa te evite pe tine.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]