Bucataras Monica

1

Bucataras
incepator

braila

Bucataras din 06.02.2011

RETETE113
PRIETENI123
Retete / Dulciuri

Cozonac pufos cu stafide si rahat

In Dulciuri la 1 Ian 2013

Se cerne faina de vreo 2 ori. Intr-un castron se freaca drojdia cu putin zahar, se adauga putin lapte cald si faina cat sa devina textura asemanatoare smantanii. Se lasa la crescut. Restul de lapte se pune pe foc, se da in fiert, din el se ia jumatate si se opareste o parte din  faina...

Prajitura fara "foc"

In Prajituri la 30 Dec 2012

BLATUL.Biscutiii se faramiteaza,se amesteca cu margarina,cu 2 pachete de zahar vanilinat pana se obtine un aluat sfaramicios,care se aseaza intr-un vas,apoi se preseaza cu dosul unei linguri. CREMA Gelatina se hidrateaza cu 100 ml apa,intre timp se bate frisca ce se amesteca cu iaurtul....

Prajitura ''Piknik"

In Prajituri la 3 Noi 2012

Se separa ouale,se bat albusurile spuma cu zaharul,se adauga galbenusurile,coaja si zeama de la lamaie,apoi se pune la cuptor pentru 30 minute. Intre timp se face crema,se pune laptele la fiert cu zaharul,se adauga margarina,apoi faina amestecandu-se in continuu pana se ingroasa. Se adauga crema...

Prajitura "Monica"

In Prajituri la 2 Sep 2012

Se  bat albusurile spuma impreuna cu zaharul,se adauga apoi galbenusurile,apa,uleiul iar la sfarsit se adauga faina amestecata cu praful de copt!! Intr-o tava de chec/cozonac se pune hartie pergamentata apoi se adauga aluatul! Se lasa la cuptor in jur de 20-25 minute la o temperatura de 180...

Tort cu portocale si cirese amare

In Torturi la 3 Aug 2012

Se separa ouale.Albusul cu cele 2 linguri de apa se bat spuma.Se adauga apoi zaharul ,galbenusurile,uleiul,faina.Se toarna compozitia intr-o tava rotunda si se coace la foc mediu pana trece testul cu scobitoarea. CREMA-se bate smantana cu jumatate de cana zahar pudra,se adauga intaritorul de...

Gogosi pufoase

In Dulciuri la 8 Apr 2012

Se pune la inmuiat drojdia cu putina apa calduta si 2 lunguri de zahar.Separat se adauga in faina ouale,zaharul,uleiul,sarea,laptele,apa apoi se adauga drojdia.Se framanta un aluat maleabil, nelipicios.Se lasa la dospit circa 20-25 minute,apoi se intinde cate o foaie grosuta si se decupeaza ...

Rulada cu dulceata

In Prajituri la 11 Mar 2012

Se bat ouale cu zaharul,apoi se pune faina.Se tine la cuptor cca.10 minute la temp.170 c. Apoi se unge cu dulceata si se ruleaza.

Tort diplomat

In Torturi la 11 Mar 2012

     Gelatina se pune la hidratat in zeama de la compot(inainte cu 30 minute).Se separa ouale.Albusul se bate spuma cu jumatate din cantitatea de zahar(jumatate de cana),cu zaharul ramas se freaca galbenusurile.Se bate frisca spuma.Apoi se pun pe foc galbenusurile si se adauga...

Smantanita

In Prajituri la 26 Feb 2012

Se bat ouale cu zaharul,se adauga smantana apoi faina amestecata cu praful de copt.Se toarna intr-o tava tapetata cu unt si faina,iar pe deasupra se aseaza fructele.

Tort cu smantana de casa.

In Torturi la 19 Feb 2012

Se separa ouale.Albusul cu cele 2 linguri de apa se bat spuma.Se adauga apoi zaharul ,galbenusurile,uleiul,faina.Se toarna compozitia intr-o tava rotunda si se coace la foc mediu pana trece testul cu scobitoarea. CREMA-se bate smantana cu jumatate de cana zahar pudra,se adauga intaritorul de...

Afisate 31 - 40 din 40 retete    

Postari recente

publicat la 25.07.2020

Desert prajitura Craiasa zapezii

publicat la 25.07.2020

Scrumbie la cuptor

Horosmopul tau de astazi:

Gemeni

Petreci momente minunate alaturi de cei dragi

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]