Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
LISABONA
Bucataras din 17.06.2012
Se condimenteaza crevetii cu sare si piper si se dau deoparte. Se caleste ceapa impreuna cu usturoiul si foaia de dafin, apoi se adauga crevetii. Cand incep sa se inroseasca se adauga berea si se mai lasa pana scade si devine un sos cremos.
publicat la 16.04.2013
publicat la 26.03.2013
publicat la 20.03.2013
Voturi:36
Voturi:23
Voturi:24
In cont 12
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Panacris 9
pe 28.03 la 19:49
de Bucataras 6
pe 28.03 la 15:53
pe 28.03 la 13:17
pe 28.03 la 10:56
pe 28.03 la 10:38
4 comentarii
de oanapl 8
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
de laura_n 7
Valclaudia
vasimur
MotanLaOale
gabrielacik 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
ionicaw 1
Rocsi 9
1305 puncte
oanapl 8
1209 puncte
mihaelar63 9
228 puncte
Valclaudia 9
200 puncte
vasimur 4
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Creveti in bere neagra
Se condimenteaza crevetii cu sare si piper si se dau deoparte. Se caleste ceapa impreuna cu usturoiul si foaia de dafin, apoi se adauga crevetii. Cand incep sa se inroseasca se adauga berea si se mai lasa pana scade si devine un sos cremos.