Spalam carnea si o taiem bucati potrivite. O punem la fiert in apa cu sare. Spumam de cate ori este nevoie.
Adaugam apoi ceapa taiata marunt, ardeii taiati cubulete si legumele taiate marunt (le...
Caliti bucatile de piept in ulei pana ce carnea se albeste. Adaugati ceapa, ceapa verde,morcovul si ardeiul gras si caliti totul 5 minute. Adaugati apoi dovlecelul si condimentele si mai caltiti...
Aluatul:
Framantam un aluat din toate ingredietele, posibil sa ne intre mai multa faina (cca 400 gr), depinde cat de gras este untul. Trebuie sa obtinem un aluat neted si usor de modelat. Nu...
Blat:
Se bate oul cu zaharul apoi se adauga treptata margarina , faina, esenta , cacaua si praful de copt stins cu lamaie(otet). Se obtine o compozitie ca smantana.
Crema:
Intr-un vas se mixeaza branza cu ouale apoi adaugam...
Carnea se spala ,se taie cubulete si se pune la fiert intr-o oala in care adaugam apa rece atata cat sa acopere carnea.Condimentam cu sare .Spumam si lasam carnea sa fiarba la foc potrivit.Intre...
Intai de toate puneti intr-o oala apa sarata la fiert pentru paste,dupa care spalati rosiile si le taiati in 4,spalati dovlecelul si il taiati fideluta,curatati usturoiul si spalati si...
Albusurile le-am separat de galbenusuri si le-am batut spuma tare,apoi le-am lasat de o parte.Galbenusurile le-am amestecat cu zaharul si le-am amestecat bine de tot (vreo 10 min) pana si-au marit...
Facem chiftelutele de curcan.
Le taiem in jumatati. Inlaturam cu un cutit coaja feliilor de paine, apoi taiem fiecare felie in 4 bucatele mai mici si le ornam ca in poze.
A fost prima data cand...
Spalam copanelele de pui si le punem in ulei incins, intr-o tigaie cu peretii inalti.
Tocam marunt ceapa, ardeiul il taiem julienne sau cubulete si le adaugam peste copanelele rumenite.
Punem...
Partea vanilinata: Galbenusurile se amesteca cu vanilia. Albusurile se bat spuma cu zaharul, apoi se amesteca cu galbenusurile. Frisca batuta spuma se incorporeaza...
La mulți ani și multă sănătate!