MIUTA

1

Bucataras
incepator

BISTRITA

Bucataras din 11.01.2010

RETETE246
PRIETENI234
Retete / Dulciuri

Crema de zahar ars cu dovleac

In Dulciuri la 28 Noi 2010

Se pune dovleacul la copt in cuptor,cu scobitura in jos intr-o tava.E gata cand patrunde usor cutitul in coaja.Se scoate  se pune la racit si pe urma se face piure.Jumatate din zahar se caramelizeaza intr-o cratita,iar cand e topit zaharul se tapeteaza peretii cratitei.Restul de zahar se...

Strudel cu dovleac

In Dulciuri la 27 Noi 2010

Se rade dovleacul pe razatoarea mare si se pune la calit intr-o cratita cu zaharul tos,scortisoara si zaharul vanilat.Se lasa pe foc amestecand pana scade apa care o lasa dovleacul.Cand este gata se pune la racit.Cand s-a racit se intinde foaia de aluat pe masa si se taie in doua.Crema de dovleac...

Rulada cu crema de vanilie

In Prajituri la 26 Noi 2010

Se separa ouale si se bat albusurile separat cu 5 linguri zahar.Se adauga galbenusele,praful de copt si cele 5 linguri de faina.Se coace intr-o forma dreptunghiulara 20 min.Cat timp este blatul la cuptor  se face crema mixand frisca,laptele si praful de vanilie ole timp de 5 minute. Am...

Goffre

In Dulciuri la 24 Noi 2010

Se bat albusurile cu un praf de sare.Se adauga zaharul si se bate din nou pana se topeste.Se pun galbenusurile,untul topit(nu foarte tare,l-am topit in microunde),zaharul vanilat si praful de copt. Se mixeaza din nou 2 min.Se adauga amidonul si faina si se amesteca usor cu o lingura de...

Prajitura KREM A LA KREM

In Prajituri la 20 Noi 2010

BLAT:Se bat albusurile spuma,se adauga zaharul se mai bat inca 5 minute si la sfarsit se adauga praful de ciocolata.Se amesteca usor apoi se toarna intr-o tava tapetata cu hartie si se introduce in cuptor 20 min.la foc potrivit. CREMA:Se amesteca frisca,laptele si crema de vanilie cu mixerul 3...

Briose simple cu ciocolata

In Dulciuri la 16 Noi 2010

Albusul se bate separat cu putina sare,jumatate din cantitatea de zahar si zaharul vanilat.Galbenusele se mixeaza cu cealalta jumatate de zahar pana se topeste apoi se adauga uleiul ca la maioneza pe urma laptele si coaja de lamaie.Se amesteca cu albusul batut spuma,cu praful de copt stins in...

Pancove

In Dulciuri la 10 Noi 2010

   Punem faina in vasul in care framantam si in mijlocul fainii punem putin lapte in care am dizolvat drojdia si zaharul vaniliat.Amestecam cu putina faina si lasam la dospit 20min.Cand a dospit ne pregatim de framantat adaugand in maiaua dospita galbenusurile,sarea ,coaja de lamaie,2...

Afisate 91 - 97 din 97 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Pesti

Că-ţi faci declaraţia de venituri în versuri n-ar fi chiar o problemă. Dar sacul de cartofi pe care încerci să-l îndeşi prin gura ghişeului de la “taxe şi impozite”, strigând în gura mare “haideţi, doamnă, o mică atenţie, că m-aţi ajutat şi trimestrul trecut…” e posibil să te bage în bucluc

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

ieri la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]