Iata cum se prepara Reteta de maioneza de post
Intr- un borcan de 800 ml, am adaugat zeama de la fasole, sarea, zaharul, sucul de lamaie si mustarul.
Am introdus mixerul vertical si am blendat 30 secunde, apoi cu fir subtire am adaugat continuu uleiul fara sa fac pauza.
In fir subtire se...
Curatam dovlecelul de coaja, si-l taiem bucati.Daca este mare eliminam cu o lingura semintele.
Dam dovlecelul la robot pana obtinem o pasta .
Adaugam pasta intr-o oala incapatoare,de preferat tuci.Adaugam ,sarea ,zaharul ,pasta de tomate,uleiul ,ardeiul iute tocat marunt si fierbem sosul la...
Alegem corcosusele, inlaturam coditile si frunzele, spalam in 2-3 ape si le punem intr-o oala, adaugam apa si lasam la fiert. Cand corcosusele sunt bine fierte, trecem totul prin sita (pasta obtinuta trebuie sa aiba consistenta smantanii) si o turnam intr-o oala, adaugam toate...
Reteta de maioneza de post
Iata cum se prepara Reteta de maioneza de post Intr- un borcan de 800 ml, am adaugat zeama de la fasole, sarea, zaharul, sucul de lamaie si mustarul. Am introdus mixerul vertical si am blendat 30 secunde, apoi cu fir subtire am adaugat continuu uleiul fara sa fac pauza. In fir subtire se...
Adjika -sos rusesc picant din dovlecei II
Curatam dovlecelul de coaja, si-l taiem bucati.Daca este mare eliminam cu o lingura semintele. Dam dovlecelul la robot pana obtinem o pasta . Adaugam pasta intr-o oala incapatoare,de preferat tuci.Adaugam ,sarea ,zaharul ,pasta de tomate,uleiul ,ardeiul iute tocat marunt si fierbem sosul la...
Tkemali - sos georgian pentru carne
Alegem corcosusele, inlaturam coditile si frunzele, spalam in 2-3 ape si le punem intr-o oala, adaugam apa si lasam la fiert. Cand corcosusele sunt bine fierte, trecem totul prin sita (pasta obtinuta trebuie sa aiba consistenta smantanii) si o turnam intr-o oala, adaugam toate...