Blat:
Frecati sau mixati ouale intregi cu indulcitorul pana devin spumoase si se albesc. Puneti pe rand uleiul, mixand de fiecare data pana la incorporare(optional). Adaugati faina de tarate de ovaz, taratele de grau si amidonul impreuna cu praful de copt, alternand cu laptele, pus si el in...
Capsunile se spala bine si se curata de codite. Deasupra se presara o lingura de indulcitor. Se pun la fiert cu 100 ml. apa.
Se lasa sa scada, dar atentie sa nu se prinda de fundul oalei. Intr-un castronel amestecati indulcitorul cu gelifiant si conservant, apoi adaugati peste fructe la...
Blatul
Se preincalzeste cuptorul la 180 de gr. Se separa albusurile de galbenusuri. Intr-un castron se amseteca faina de tarate cu taratele de grau, amidon, indulcitor si praf de copt. Se adauga iaurtul, esenta de capsuni si galbenusurile, se omogenizeaza bine. Albusurile se bat spuma tare cu...
Blat:
Separam ouale. Mixam galbenusurile cu indulcitor, esenta vanilie si sare pana ce amestecul creste putin. Turnam usor faina, budinca si praful de copt, dupa ce le-am amestecat in prealabil. Albusurile le batem spuma tare cu un praf de sare apoi le incorporam usor peste amestecul de...
Rulada
Se separa albusurile de galbenusuri si se bat spuma tare. Galbenusurile se freaca cu indulcitorul, vanilia si amidonul. Se incorporeaza cu grija albusul. Aluatul se toarna in tava pe hartie de copt sau foaie de silicon. Se coace la 180 gr. timp de 15-20 minute. Se scoate pe servet...
Ingredientele pentru blat se amesteca bine si se lasa deoparte intr-un loc caldut pentru a creste putin. Intre timp se pregateste umplutura tartei. crema de branza se amesteca bine cu iaurt, esenta si cele 2 oua. Se adauga budinca si indulcitorul si se mixeaza bine. Amestecul pentru blat se...
Intr-un castron ametscati ingredientele uscate (taratele, indulcitorul, praful de copt si semintele de in). Adaugati ouale si esenta si omogenizati bine. Lasati deoparte cca 10 minute sa se umfle un pic taratele. Va rezulta un amestec ce va putea fi intins cu usurinta intr-o tava de tarta....
Prajitura duo (Dukan)
Blat: Frecati sau mixati ouale intregi cu indulcitorul pana devin spumoase si se albesc. Puneti pe rand uleiul, mixand de fiecare data pana la incorporare(optional). Adaugati faina de tarate de ovaz, taratele de grau si amidonul impreuna cu praful de copt, alternand cu laptele, pus si el in...
Gem de capsuni Dukan
Capsunile se spala bine si se curata de codite. Deasupra se presara o lingura de indulcitor. Se pun la fiert cu 100 ml. apa. Se lasa sa scada, dar atentie sa nu se prinda de fundul oalei. Intr-un castronel amestecati indulcitorul cu gelifiant si conservant, apoi adaugati peste fructe la...
Tort Furst Puckler(Cupola Principelui Puckler) cu fructe de padure Dukan
Blatul Se preincalzeste cuptorul la 180 de gr. Se separa albusurile de galbenusuri. Intr-un castron se amseteca faina de tarate cu taratele de grau, amidon, indulcitor si praf de copt. Se adauga iaurtul, esenta de capsuni si galbenusurile, se omogenizeaza bine. Albusurile se bat spuma tare cu...
Prajitura cremoasa cu branza si capsuni Dukan
Blat: Separam ouale. Mixam galbenusurile cu indulcitor, esenta vanilie si sare pana ce amestecul creste putin. Turnam usor faina, budinca si praful de copt, dupa ce le-am amestecat in prealabil. Albusurile le batem spuma tare cu un praf de sare apoi le incorporam usor peste amestecul de...
Tort cu rubarba si merisoare (fructe goji) Dukan
Rulada Se separa albusurile de galbenusuri si se bat spuma tare. Galbenusurile se freaca cu indulcitorul, vanilia si amidonul. Se incorporeaza cu grija albusul. Aluatul se toarna in tava pe hartie de copt sau foaie de silicon. Se coace la 180 gr. timp de 15-20 minute. Se scoate pe servet...
Tarta cu vanilie si agrise
Ingredientele pentru blat se amesteca bine si se lasa deoparte intr-un loc caldut pentru a creste putin. Intre timp se pregateste umplutura tartei. crema de branza se amesteca bine cu iaurt, esenta si cele 2 oua. Se adauga budinca si indulcitorul si se mixeaza bine. Amestecul pentru blat se...
Tarta cu mere si piersici
Intr-un castron ametscati ingredientele uscate (taratele, indulcitorul, praful de copt si semintele de in). Adaugati ouale si esenta si omogenizati bine. Lasati deoparte cca 10 minute sa se umfle un pic taratele. Va rezulta un amestec ce va putea fi intins cu usurinta intr-o tava de tarta....