Gabriela_Gh

1

Bucataras
incepator

Pitesti

Bucataras din 25.10.2018

RETETE20
PRIETENI122
Retete / Dulciuri

Desert tarta rustica cu prune

In Prajituri la 18 Feb 2019

  Pregatim aluatul amestecand faina, sarea, praful de copt, untul rece taiat cubulete si zaharul pana cand obtinem un aluat destul de tare si putin sfaramicios. Dam aluatul la frigider pentru 30 min.   Dupa ce a stat la frigider, intindem aluatul direct pe foaia de copt cu un...

Desert bezele colorate

In Dulciuri la 4 Feb 2019

 Se bat albusurile cu un praf de sare la o viteza medie pana cand incep sa se faca spuma. Se mareste viteza adaugand treptat zaharul, zeama de lamaie si amidonul. Se bat la viteza mare cam 7 min pana cand se obtine o bezea tare si foarte lucioasa.   Daca vrem sa le coloram, desenam...

Desert macarons

In Prajituri la 28 Ian 2019

  Batem albusurile, sarea, zaharul tos cu robotul (sau mixer) la viteza medie timp de 3 min. Crestem viteza la mediu spre mare timp de inca 3 min, apoi la viteza mare inca 4 min. Obtinem o bezea foarte tare. Faina de migdale impreuna cu zaharul pudra le dam prin blender si dupa aceea...

Desert pliculete cu osanza

In Prajituri la 15 Ian 2019

  Se framanta un aluat din apa, sare, otet si faina cat cuprinde. Trebuie sa fie un aluat elastic, potrivit de tare.  Se intinde o foaie mare pe masa de lucru de 0.5 cm grosime si se unge cu o treime din osanza intr-un strat subtire si uniform. Se impatureste si se da pentru o...

Desert tort cu mousse de ciocolata si visine

In Torturi la 7 Ian 2019

 Incepem cu pregatirea blatului. Batem foarte bine ouale cu zaharul. Incorporam faina si cacaua(cernute) cu o spatula amestecand de jos in sus. Adaugam untul topit si-l incorporam.Coacem blatul intr-o forma rotunda (apox de 20 cm) in cuptorul incalzit in prealabil la 190 C  cam 25 min....

Desert tort de bezea special

In Torturi la 28 Noi 2018

 Incepem cu bezeaua: batem cu mixerul albusurile cu praful de sare, adaugand putin cate putin zaharul, zeama de lamaie si amidonul. O mixam pana cand obtinem o bezea foarte ferma si lucioasa. Cu un pos am format pe o hartie de copt unsa cu foarte putin unt doua blaturi cam de 20 cm diametru...

Desert tort cu mere

In Torturi la 8 Noi 2018

   Prima data curatam merele de coaja, le taiem felii subtiri (eu am folosit robotul) si le amestecam cu zeama si coaja de la lamaie. Le lasam deoparte pana cand pregatim aluatul.   Pentru aluat, amestecam ouale cu zaharul si un praf de sare pana cand fac spuma (eu am folosit...

Desert bomboane de ciocolata neagra cu visine si migdale

In Dulciuri la 8 Noi 2018

   Incepem cu untul de cacao pe care il maruntim si il punem sa se topeasca la bain-marie intr-un vas de sticla. Acelasi lucru facem si cu uleiul de cocos.   In timp ce se toposte untul, cernem cacaua si pregatim formele de ciocolata, punand in fiecare cate o visina si o...

Desert placinta cu dovleac

In Prajituri la 29 Oct 2018

Incepem cu umplutura: Dovleacul copt impreuna cu siropul de artar l-am bagat in robot pentru a obtine o crema de dovleac fina si cremoasa. Prepararea aluatului: Cernem faina sa o avem pregatita pentru aluat. Batem ouale cu 25 gr green sugar si sarea (eu m-am folosit de robotul de...

Afisate 1 - 9 din 9 retete    

Postari recente

publicat la 05.03.2019

Salata calda de teci

Horosmopul tau de astazi:

Capricorn

Cere și ți se va lua!

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 18

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogoși pufoase de post - Rețeta gustoasă și vegană

ieri la 09:29

Taci și înghite - Rețeta tradițională românească plină de savoare

pe 14.11 la 10:41

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]