Ela68

2

Bucataras
junior

CACIULATI

Bucataras din 27.09.2011

RETETE236
PRIETENI241
Retete / Salate

O nebunie de salata

In Salate la 30 Ian 2014

Se spala toate legumele. Salata se rupe cu mana, se adauga morcovul si telina date pe razatoarea cu gauri mari.  Urmeaza castravetele si rosiile felii. Apoi ceapa rosie si cea verde si mararul tocat. Potrivim de sare si adaugam zeama de lamaie. O amestecam sa se inglobeze...

Salata de fasole galbena

In Salate la 24 Iun 2013

Fasolea se curata de capete, se spala bine si se rupe in doua sau in trei. Se pune la fiert la abur in jur de 15 minute, nu mai mult, astfel incat sa nu-si piarda din vitamine si sa nu se inmoaie prea tare.  Se pune apoi intr-un castron in care am pus cuburi de gheata si putin apa rece si...

Salata raw

In Salate la 19 Mar 2013

Reteta pentru maioneza o gasiti aici :  http://www.bucataras.ro/retete/maioneza-de-avocado-43415.html Legumele se spala, se curata de coaja si se rad pe razatoarea cu gauri mari. Se dau cu sare si se amesteca cu maioneza pregatita mai inainte. Se pot folosi si alte legume.

Salata de icre cu somon fumee

In Salate la 2 Dec 2012

Se pun icrele intr-un castron si incepem sa adaugam cate putin ulei, amestecand continuu. Adaugam felia de paine inmuiata in prealabil in apa, apoi stoarsa. Adaugam apoi zeama de lamaie si uleiul pana se termina. Ca sa iasa mai pufoase, adaugam si doua linguri de apa minerala. Tocam ceapa...

Salata de iarna cu sos de mustar

In Salate la 30 Noi 2012

Punem la fiert intr-o cratita apa, otetul, zaharul si sarea pana clocoteste de cateva ori. Morcovul si telina se rad pe razatoarea cu gauri mari. Gogonelele, gogosarii, ardeiul gras si conopida se taie cubulete, mai mari sau mai mici, dupa preferinta., iar ceapa se taie fideluta. Se oparesc...

Salata de cruditati cu cartof copt

In Salate la 29 Oct 2012

Se curata zarzavatul si se da pe razatoarea cu ochiuri mari. Ultima data radem marul, caci se oxideaza cel mai repede. Stropim cu zeama de la o jumatate de lamaie, adaugam sare si amestecam bine. Lasam deoparte si preparam maioneza. Amestecam cele doua galbenusuri si incepem sa turnam ulei...

Afisate 1 - 6 din 6 retete    

Postari recente

publicat la 09.05.2019

Desert tort Pralina-Ciocolata

publicat la 19.03.2019

Tarta cu linte rosie

publicat la 11.03.2019

Chiftele din ovaz si quinoa

Horosmopul tau de astazi:

Gemeni

Pentru ca să nu rămâi de căruţă şi săptămâna asta, va trebui să ţii două pietre în gură de fiecare dată când te sună vreun obsedant. E bine să le fierbi în prealabil. Dacă n-ai prealabil, dă-le un pic prin muştar

 
 
 

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]