CristinaCriss

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 02.03.2014

RETETE6
PRIETENI10
Retete

Tort Imperial

In Torturi la 25 Apr 2014

Blat cu cacao Intr-un vas punem primele 4 ingrediente (zahar, cacao, apa si unt) si fierbem, amestecand continuu pana cand obtinem o crema consistenta. Racim crema, apoi mixam pana se deschide putin la culoare. Separam albusurile - care se bat spuma impreuna cu praful de sare si zahar -...

Tort cu iaurt, fructe de padure si ciocolata alba

In Torturi la 15 Apr 2014

Blat Se bat albusurile spuma su praful de sare, apoi se adauga zaharul cate putin mixand la viteza mare.Galbenusurile se amesteca cu uleiul, apoi cu telul se incorporeaza in spuma de albus, dupa care se adauga faina si praful de copt proaspat cernute.Turnam aiuatul in tava(dimensiuni 20/30...

Rulada cu nuca de cocos si cacao (de post)

In Prajituri la 14 Apr 2014

Foaia maro Se pun la fiert apa, zaharul, cacaua si margarina apoi se toarna totul peste biscuitii macinati fin. Se adauga romul, framantam pana obtinem un aluat fin si nelipicios, apoi pe o hartie de copt (eu am gasit in comert folie de silicon care poate fi refolosita si este ideala si...

Prajitura cu lamaie si crema caramel (de post)

In Prajituri la 13 Apr 2014

Foi Intr-in vas se amesteca uleiul, apa, zaharul si sucul de rosii  pana la topirea completa a zaharului. Se adauga bicarbonatul stins cu putin otet si faina cat cuprinde. Trebuie sa rezulte un aluat mai tare si nelipicios. Se intind 3 foi care se coc pe fundul tavii in cuptorul...

Pui cu legume la cuptor

In Pui la 8 Apr 2014

Se curata puiul si se taie de-a lungul pieptului. Il punem la marinat in amestecul preparat din ulei, vin si restul condimentelor pentru aprox. 3-4 ore. Il asezam in tava impreuna cu amestecul in care s-a marinat si coacem la cuptor o ora, la 180 grade. Asezam apoi langa pui legumele curatate,...

Tort cu blat pufos si crema de cacao

In Torturi la 6 Apr 2014

Crema de cacao Intr-un vas amestecam cacaua, zaharul si apa. Asezam pe foc si  amestecam continuu pana ce se obtine o crema de consistenta unei smantani mai groase. Tragem vasul de pe foc, adaugam galbenusurile mixand energic aprox. 3 min.. Blat Albusurile impreuna cu un praf...

Afisate 1 - 6 din 6 retete    

Postari recente

publicat la 25.04.2014

Tort Imperial

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

ieri la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

ieri la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

ieri la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]