Lavinia

1

Bucataras
incepator

Brasov

Bucataras din 15.11.2012

RETETE307
PRIETENI245
Retete

Prajitura cu branza de vaci si visine

In Prajituri la 16 Noi 2012

Blat: Se bat albusurile spuma cu un praf de sare, se adauga treptat zaharul, galbenusurile, untul topit, coniacul, vanilia si faina amestecata cu praful de copt si cacaua. Crema: Se amesteca branza cu coaja de lamaie,mierea ,vanilia si frisca batuta . Se hidrateaza gelatina in 50...

Mousse de fructe de padure si ciocolata alba

In Prajituri la 15 Noi 2012

Se topeste ciocolata cu 200 ml frisca lichida si se lasa la racit. Se paseaza fructele de padure cu zaharul pudra si vanilia. Se bate frisca ,se adauga ciocolata si amestecul din fructe de padure. Asamblare: Un rand de bucatele de pandispan, mousse, pandispan, fructe de padure,...

Prajitura ciocolatoasa cu fructe de padure

In Prajituri la 15 Noi 2012

Blat: Se bat albusurile spuma un praf de sare apoi se adauga treptat zaharul, galbenusurile, uleiul si faina amestecata cu cacaua si praful de copt cernute. Crema: Se topeste ciocolata cu frisca si se lasa la rece pana se intareste apoi se adauga alunele. Sirop : Se...

Negresa cu bilute de branza si cocos

In Prajituri la 15 Noi 2012

Se bate untul bine cu jumatate din zahar si galbenusurile. Se bat albusurile spuma cu un praf de sare si cealalta jumatate din zahar si se adauga compozitiei de galbenusuri apoi se adauga faina,cacaua si praful de copt cernute. Pt bilute: se amesteca toate ingredientele si formeaza bilute de...

Eclere cu crema de vanilie

In Prajituri la 15 Noi 2012

Punem apa la fiert cu sarea. Cand incepe sa fiarba adaugam untul si vanilia si amestecam pana se topeste. Mai lasam sa dea un clocot iar apoi adaugam faina si amestecam pana se omogenizeaza. Cand compozitia este calduta se adauga ouale, rand pe rand. Formati eclere potrivit de mari cu ajutorul...

Tort "Foret Noire"

In Torturi la 15 Noi 2012

Blatul alb: Se topeste untul ,cand s-a racit se amesteca cu mierea ,vanilia,zaharul si ouale apoi se adauga faina amestecata cu praful de copt. Umplutura de visine: Se pun visinele cu zaharul pe foc si se lasa sa dea in clocot apoi se adauga faina amestecata cu putina zeama de...

Tort de nuci si ciocolata

In Torturi la 15 Noi 2012

Blaturi Se bat albusurile spuma cu un praf de sare apoi se adauga treptat zaharul,uleiul nucile si faina. (Se coc 3 blaturi) Crema de vanilie Se pune laptele la fiert, se amesteca galbenusurile cu zaharul si faina apoi se toarna treptat din laptele fiert si se pune pe foc pana se...

Afisate 301 - 307 din 307 retete    

Postari recente

publicat la 19.11.2015

Cupola cu portocale

Horosmopul tau de astazi:

Sagetator

Pentru ca să nu rămâi de căruţă şi săptămâna asta, va trebui să ţii două pietre în gură de fiecare dată când te sună vreun obsedant. E bine să le fierbi în prealabil. Dacă n-ai prealabil, dă-le un pic prin muştar

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 12

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dovleac, mure si ciocolata

de oanapl 7

ieri la 21:53

Peste rosu(biban rosu) prajit

de Caty 3

ieri la 17:39

Dorada la cuptor

de Caty 3

ieri la 16:35

Tarta cu zmeura si ciocolata de post

de Rocsi 9

pe 16.11 la 20:40

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]