
publicat la 17.11.2024
publicat la 17.11.2024
publicat la 06.07.2024
Eşti o stâncă. Eşti de neclintit. Mâna ta dreaptă e un paloş imbatabil Mâna ta stîngă e un sceptru de aur bătut cu diamante. Creierul tău este... (Aici te lăsăm pe tine să completezi, noi ne-am gândit că e prea de tot...)
Bucataras.ro
[email protected]
Reteta de bors cu fasole boabe, urzici si hasmatuchi
Iata cum se prepara Reteta de bors cu fasole boabe, urzici si hasmatuchi Am pregatit totul intr-o oala de 5 litri. Spalam fasolea si o punem la fiert. Dupa doua, trei clocote scurgem apa. Repetam operatiunea de trei ori, inlocuind de fiecare data apa, cu alta fierbinte. Taiem apoi...
Ciorba cu perisoare din carne de porc si taitei de casa
Morcovul, telina, pastarnacul , ardeiul si ceapa, le taiem cubulete si le punem intr-o oala cu apa la fiert. Punem leusteanul si uleiul odata cu legumele. Lasam la foc 30 minute sau pana cand sunt legumele aproape fierte Intre timp ne ocupam de perisoare. Amestecam carnea tocata cu oul, sarea,...
Supa de rosii cu galusti din gris
Punem ceapa tocata in oala cu uleiul fierbinte. Presuram putina sare si 2-3 linguri cu apa. O tinem pe foc 2 minute Adaugam radacinoasele rase pe razatoarea mica si le calim si pe ele 2 minute Turnam apoi rosiile pasate, amestecam inca 1 minut Adaugam 2 litri de apa si lasam 25 minute sa...