publicat la 30.06.2013
publicat la 12.06.2013
publicat la 11.06.2013
De data asta nu mai scapi fiindca cineva o sa nimereasca. Dupa doar doua incercari, cifrul de la centura de castitate. Desi te temi de ce va urma, la final esti chiar incantat/ a sa-ti schimbi statusul pe facebook in “It’s complicated”.
Bucataras.ro
[email protected]
Creveti simpli
Pune la fiert 3 l de apa cu 1/2 lingurita de sare (pentru spaghetti) Amesteca faina cu susanul si piperul macinat. Taie frigaruile la dimensiuni potrivite, astfel incat sa incapa in tigaia unde o sa prajesti crevetii Fa sosul: intr-un castronel amesteca bine ultimele 5 ingrediente....
Tempura cu creveti
Mai intai se pregatesc crevetii, cam 500 g, decongelati si stersi ca sa nu fie uzi. Intr-o tigaie nu foarte mare, dar adanca, pune ulei sa se incinga foarte bine. Uleiul trebuie sa aibe o inaltime de aproximativ 4 cm, daca nu mai mult. Tempura se pregateste exact cand uleiul e fierbinte, nu...
Creveti cu susan
Sosul: Se amesteca bine toate ingredientele (eventual intr-un bleneder). Inainte de a-l folosi gusta sosul, poate iti place mai sarat (adauga sos de soia) sau mai acru (adauga lamaie). Crevetii: Intr-un castron bate bine oul. Amesteca faina cu susanul, sarea, piperul, 5 arome si...
Creveti cu usturoi
Incalzeste o tigaie mare si pune uleiul. Adauga usturoiul si ardeiul iute. Amesteca la foc mediu pana cand usturoiul devine maroniu. Adauga crevetii si lasa cate 2 minute pe fiecare parte. Crevetii sunt facuti cand devin opaci (nu mai sunt sidefii). Pune lamaia, vinul, patrunjelul, amesteca si...