AnyCostescu

1

Bucataras
incepator

suceava

Bucataras din 14.08.2012

RETETE207
PRIETENI244
Retete / Mancaruri cu carne

Cotlete de porc cu sos de usturoi

In Mancaruri cu carne la 9 Dec 2012

Cotletele de porc se condimenteaza si se lasa la frigider aproximativ o ora. Se scot si se pun pe gratarul incins. Daca nu avem gratar le punem intr-o tigaie de teflon si le mai stropim din cand in cand cu ulei. Se lasa la foc pana sunt bine patrunse si rumenite. Usturoiul se curata...

Fasole cu jumari

In Porc la 4 Dec 2012

Fasolea se pregateste de cu seara si se pune l-a inmuiat. Se pune la fiert si se schimba apa de cateva ori.. Ceapa si morcovul se curata si se taie marunt. Se calesc in putin ulei, se pun jumarile si fasolele si se calesc impreuna aproximativ 5 minute. Se pune si bulionul, se lasa sa traga...

Chifltelute in sos

In Mancaruri cu carne la 29 Noi 2012

Pasta de mici se amesteca cu orezul, condimentele, oul si usturoiul. Dupa ce compozita e omogena se fac bile cu mana umeda si se pun la prajit in ulei incins. Dupa ce se rumenesc se scot pe un servetel.. Pentru sos curatam legumele, le taiem cubulete si le calim in putin ulei. Punem...

Cozonac de ficat :)

In Ficat la 27 Noi 2012

Ficatul se spala si se pune in lapte aproximativ 30 minute. In acest timp se curata legumele si se taie cubulete. Ciupercile se spala si se taie si ele. Ficatul se scurge si se pune in robot, se marunteste bine si se amesteca cu legumele si ciupercile. Se pun si cateii de usturoi maruntiti. Se...

Chiftele de ficat si soia

In Ficat la 24 Noi 2012

fierbem ficatul 15 min il scurgem de apa il maruntim cu furculita  adaugam soia si oul lasam asa vreo 10 min pt a se inmuia granulele de soia dupa ce s-au inmuiat adaugam condimentele si uleiul de masline  incorporam toate ingredientele pana se formeaza o pasta...

Clatite cu carne

In Mancaruri cu carne la 24 Noi 2012

Ceapa si ardeiul se curata si se taie marunt. Se calesc aproximativ 2 minute pana se inmoaie. Se pune carnea si ciupercile. Se acopera cu apa si se lasa sa fiarba pana scade si carnea e bine facuta. Se ia fiecare clatita, se umple, se ruleaza si se baga capetele inauntru. Ouale se...

Tocana de legume si carne

In Mancaruri cu carne la 21 Noi 2012

Legumele se curata si se taie sub ce forma dorim :) Se pun la calit in ulei (nu prea mult ulei ) Se adauga carnea, carnatii si scarita taiata bucati. Se calesc impreuna circa 5 minute. Se pune o cana de apa si se acopera cu capac si se lasa la fiert la foc potrivit. Daca mai este nevoie se mai...

Ciulama de ciuperci cu piept de pui

In Pui la 23 Oct 2012

Ciupercile se spala si se taie bucatele mai mici. Se curata ceapa si morcovul, se taie si se pun la calit impreuna cu ciupercile. Se calesc bine de tot apoi se pune pieptul de pui taiat bucatele si se calesc impreuna. Se pune o cescuta de apa si se lasa sa fiarba pana totul este gata. Se...

Frigarui cu nugetts de pui

In Pui la 17 Oct 2012

Pieptul de pui se taie in bucati mai mici si se codimenteaza. Se da prin ou, apoi prin pesmet si se prajesc in baie de ulei. Se scot pe un servet. Se ia fiecare bat pt frigarui si se pun intercalat cate un nugett, o bucata de cascaval ,o bucata de gogosar si o bucata de rosie. Daca aveti rosii...

Cotlete de porc si cartofi trasi in unt

In Porc la 15 Oct 2012

Cotletele de porc se condimenteaza din belsug si se pun la frigider pt cel putin 1 ora. Dupa ce se marineaza se frig intr-o tigaie pe o parte si pe alta pana se rumenesc putin, apoi se pune ceapa taiata, morcovul si se calesc impreuna. Se pune o cescuta de apa si se lasa sa fiarba inabusit. Daca...

Snitel vienez

In Porc la 13 Oct 2012

Bati cotletele cu ciocanul de snitele,dar nu prea tare pt a nu distruge fibrele. Sarezi si piperezi carnea. Pe mijlocul fiecarei bucati asezi o felie de cascaval subtire. Ouale le bati cu putina sare. Rulezi feliile de carne si le treci prin ouale batute, apoi prin pesmetul amestecat...

Orez cu legume si carne tocata

In Mancaruri cu carne la 30 Sep 2012

legumele se curata se dau prin robot si se pun la calit in ulei. se pune si carnea tocata si se lasa un pic. se pune orezul spalat si scurs.. se caleste un pic apoi se pune apa cat sa acopere totul. se lasa pana e gata orezul. pofta buna 

Ficatei in sos

In Ficat la 30 Sep 2012

ficateii se spala si se pun in lapte 30 minute intre timp curatam ceapa,o tocam si o calim in ulei pana se inmoaie, taiem gusa si o punem in cratita cu ceapa, punem si sucul de rosii si o ceasca cu apa. ficateii ii scurgem si ii clatim un pic ii punem peste sos. ii lasam la fiert pana...

Tochitura de porc la ceaun

In Porc la 25 Sep 2012

Ceapa se caleste in ulei pana se aureste. Se pune carnea de porc taiata si se lasa pana se rumeneste, se pun si carnatii si muschiul. Se acopera cu apa si se lasa sa fiarba. Daca mai trebuie se completeaza cu apa. Se lasa sa scada toata apa pusa. Se serveste cu cartofi prajiti, mamaliguta,...

Ceva perfect pentru cina

In Pui la 21 Sep 2012

Pieptul de pui se taie in bucati mai mari si se bate putin. Se condimenteaza, se stropeste cu zeama de lamaie si se lasa 10 minute, apoi se pune intr-o tigaie teflonata sau daca aveti dry coker e mai bine. Nu se pune ulei deloc, se lasa sa se rumeneasca la foc mic. Tigaia trebuie sa fie mereu...

"Cordon bleu" cu sos de ciuperci

In Pui la 15 Sep 2012

pieptul de pui se taie in doua se bate bine cu ciocanul de snitele. se condimenteaza, peste el se pune o felie de branza topita,ardei gras taiat fasii si 1/2 cabanos. se ruleaza si se prinde cu scobitori. se face la fel cu cealalta bucata de piept de pui. rulorurile formate se...

Ardei umpluti

In Mancaruri cu carne la 12 Sep 2012

Legumele se curata si se dau prin robot. Se calesc pana se inmoaie. Carnatul se da si el prin robot si se adauga peste legume. Se pune si orezul si se mai lasa la foc. Se amesteca mai mereu. Se condimenteaza cu sare piper si ce mai doriti. Ardeii se spala si se taie capacul, se umplu cu...

Tocana in vas roman

In Porc la 9 Sep 2012

Carnea se spala si se taie bucatele mai micute, facem la fel cu carnatul, gusa si ficatul. Legumele se taie dupa forma dorita.. Se pune un pic de ulei in vas, apoi se pune un rand de legume, unul de carne, carnat, gusa, ficat apoi restul de legume. Se pun codimente de toate felurile, apoi se...

Clatite umplute cu carne tocata si maruntaie de porc

In Mancaruri cu carne la 31 Aug 2012

Sosul de carne: Maruntaiele se fierb si se dau prin robot impreuna cu legumele si usturoiul. se pune totul intr-un lighean si se amesteca cu carnea tocata si condimentele. Se rastoarna totul intr-o tigaie si se caleste bine. Se pune bulionul si se mai lasa sa mai fiarba un pic in sos. Se da...

Orez cu ciuperci si pulpa de pui afumata

In Mancaruri cu carne la 25 Aug 2012

Se pune apa la fiert cu zarzavatul. Cand incepe sa fiarba se pune orezul. Se lasa sa fiarba. Spre sfarsit se pun ciupercile (eu le-am taiat sferturi) si pulpa taiata cubulete. Am lasat sa fiarba pana a scazut toata apa si am pus sare si piper dupa gust :d  Eu orezul de obicei il servesc cu...

Tocanita de legume cu piept de pui

In Pui la 23 Aug 2012

Legumele se spala, se curata si se taie cum doriti dumneavoastra. Se calesc in ulei de masline pana se inmoaie un pic. Se pune pieptul de pui taiat bucati. Se pune o cana cu apa si se lasa la fiert pana scade. Cand a scazut se pune bulion, usturoi si condimente. Se mai lasa sa dea un clocot si e...

Cartofi cu pulpe la cuptor

In Pui la 14 Aug 2012

Cartofii se curata de coaja, se spala si se taie in ce forme doriti..se aseaza un rand de cartofi in vasul yena apoi punem copanelele apoi iar cartofi. se condimenteaza cartofii si carnea..se pun cele 3 linguri de ulei..eu am acoperit vasul yena cu folie de aluminiu si l-am dat la cuptor pentru...

Afisate 31 - 52 din 52 retete    

Postari recente

publicat la 10.12.2014

Ciorbita de oaie cu legume

publicat la 10.12.2014

Covrigi cu telemea

publicat la 10.12.2014

Placinta cu carne de pui

Horosmopul tau de astazi:

Balanta

Astrele zic s-o lasi mai usor cu bautura? Dar n-au zis nimic de sosuri pe baza de vin, nu? ;)

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 12

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Buturuga de Crăciun tip Forêt-Noire

ieri la 21:41

Tort cu crema de portocale, ciocolata si ananas

de Rocsi 9

ieri la 19:44

Prăjitura răsturnată cu clementine

de RODIMUR 8

ieri la 17:00

Somon la cuptor în stil asiatic - Rețeta perfectă pentru revelion

pe 27.12 la 10:30

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]