Pentru inceput se pune o oala cu apa la fiert in care se va topi untul si ciocolata la Bain-Marie. Cand acestea s-au topit, se amesteca ciocolata si untul cu oualele si galbenusurile. Apoi se adauga zaharul, si un praf de sare si se omogenizeaza. La urma se adauga faina si se amesteca pana...
Intr-un castron se bat oualele cu un praf de sare. Dupa se pune faina, apoi apa si se omogenizeaza. Zaharul se pune in compozitie si se amesteca bine.
Tigaia trebuie sa fiu curatata bine si se pune pe foc, la foc intre mediu si mic. Intr-o canita se pune ulei si cu pensula ungem tigaia inainte...
Mai intai intr-un castron amestecam uleiul cu zaharul si cu zaharul vanilat. Dupa aceea adaugam apa minerala si amestecam. Separat amestecam faina cu praful de copt, dupa care o incorporam in amestecul lichid. Se amesteca bine pana se omogenizeaza. Compozitia se imparte in doua. In una amestecam...
Se separa galbenusurile de albusuri, iar albusurile se bat spuma cu 4 linguri de zahar. Dupa aceea se adauga galbenusurile si faina si se amesteca prin rostogolire (de jos in sus). Intr-o tava se pune hartie de copt, iar compozitia se toarna in tava, se uniformizeaza si se pune la cuptor la...
Intr-un castron se bat ouale cu zaharul dupa care se adauga faina si se bat bine. Se adauga praful de copt dupa care se pune cacao cam 1 lingura. Compozitia omogena trebuie sa fie putin groasa de la faina.
Merele se spala, se curata si se tai rondele.
Intr-o cana se pune o felie de...
Într-un castron punem ingredientele uscate: făina, praful de copt, zahărul+zahărul vanilat, sarea și scorțișoara. Amestecăm bine ingredientele. Apoi adăugăm apa minerală și apoi uleiul și amestecăm până se omogenizează.
Pregătim celelalte ingrediente: mărul...
Lava cake (Vulcan de ciocolata)
Pentru inceput se pune o oala cu apa la fiert in care se va topi untul si ciocolata la Bain-Marie. Cand acestea s-au topit, se amesteca ciocolata si untul cu oualele si galbenusurile. Apoi se adauga zaharul, si un praf de sare si se omogenizeaza. La urma se adauga faina si se amesteca pana...
Clatite
Intr-un castron se bat oualele cu un praf de sare. Dupa se pune faina, apoi apa si se omogenizeaza. Zaharul se pune in compozitie si se amesteca bine. Tigaia trebuie sa fiu curatata bine si se pune pe foc, la foc intre mediu si mic. Intr-o canita se pune ulei si cu pensula ungem tigaia inainte...
Chec de post
Mai intai intr-un castron amestecam uleiul cu zaharul si cu zaharul vanilat. Dupa aceea adaugam apa minerala si amestecam. Separat amestecam faina cu praful de copt, dupa care o incorporam in amestecul lichid. Se amesteca bine pana se omogenizeaza. Compozitia se imparte in doua. In una amestecam...
Prajitura cu mere
Se separa galbenusurile de albusuri, iar albusurile se bat spuma cu 4 linguri de zahar. Dupa aceea se adauga galbenusurile si faina si se amesteca prin rostogolire (de jos in sus). Intr-o tava se pune hartie de copt, iar compozitia se toarna in tava, se uniformizeaza si se pune la cuptor la...
Ceva dulce si rapid
Intr-un castron se bat ouale cu zaharul dupa care se adauga faina si se bat bine. Se adauga praful de copt dupa care se pune cacao cam 1 lingura. Compozitia omogena trebuie sa fie putin groasa de la faina. Merele se spala, se curata si se tai rondele. Intr-o cana se pune o felie de...
Brioșe cu mere si nuci
Într-un castron punem ingredientele uscate: făina, praful de copt, zahărul+zahărul vanilat, sarea și scorțișoara. Amestecăm bine ingredientele. Apoi adăugăm apa minerală și apoi uleiul și amestecăm până se omogenizează. Pregătim celelalte ingrediente: mărul...