publicat la 17.04.2022
publicat la 15.02.2022
publicat la 14.02.2022
Daca ai nevoie de ajutorul unei persoane specializate, fa tot posibilul si obtine-l. Depinde numai de tine daca vei incalca sau nu anumite reguli, pentru a obtine ceea ce-ti doresti.
Bucataras.ro
[email protected]
Pasta al limone
Punem pastele la fiert si urmam indicatiile de la pachet. Intre timp, punem uleiul de masline, usturoiul feliat, fulgi de chili intr-o cratita si punem pe foc mic. Le prajim pentru cateva minute, apoi adaugam pastele fiarte (al dente). Adaugam untul, zeama si zestul lamaii si asezonam cu sare...
Paste cu varza calita
In primul rand, razuim varza pe gaura mare a razatoarei. Presaram cu sare si lasam 15 minute sa stea. Stoarcem varza de apa lasata. Incingem ulei intr-o tigaie, introducem varza si calim pentru 20-25 minute. Intre timp, fierbem pastele in multa apa sarata. Cand aproape este gata varza,...
Spaghete cu crema de sfecla coapta in cuptor
In primul rand, trebuie sa spalam sfecla, cu o furcutlita facem cateva gauri si le asezam pe o tava. Fara a se curata cateii de usturoi, ii asezam pe o bucatica de folie de aluminiu, turnam putin ulei de maslina pe deasupra, presarim cu sare si inchidem. In primul rand, introducem in cuptor...
Spaghete cu crema de spanac si sunca afumata
Curatam ceapa si tocam, ardeiul taiem julienne, sunca taiem fasii subtiri. Punem apa la fiert, adaugam sarea si cand apa este clocotita, adaugam pastele si gatim pentru 10 minute. Intre timp, incingem ulei intr-o tigaie, adaugam ceapa si usturoiul si prajim pentru cateva secunde. Adaugam...
Galuste de faina cu patrunjel si usturoi
In primul rand, punem apa la fiert, adaugam sare. Pisam usturoiul si tocam patrunjelul. Punem faina intr-un bol, introducem usturoiul si patrunjelul si amestecam bine. Facem o gaura in mijloc si adaugam oule. Amestecam si adaugam cate o lingura de apa, treptat. Aluatul trebuie sa fie...
Gnocchi de morcovi in unt aromat
Curatam morcovii si le taiem in rondele. Le punem intr-un castron cu apa sarata si le fierbem pana devin moale. Strecuram bine si le asezam intr-un bol mare. Lasam sa raceasca cateva minute, apoi cu un blender maruntim bine, adaugam galbenusurile, sarea si cascavalul si amestecam in...
Penne cu ton si sos de rosii, o reteta delicioasa pentru fanii pastelor
Cum se prepara Penne cu ton si sos de rosii, o reteta delicioasa pentru fanii pastelor Punem pastele la fiert in apa cu sare si le fierbem conform indicatiilor pe ambalaj. Atentie, sa nu lasam pastele mult la fiert, trebuie sa fie al dente. Intr-o tigaie bine incinsa adaugam conserva de ton...