AndrutzaP

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 13.03.2016

RETETE84
PRIETENI215
Retete / Mancaruri de post

Bureti laptosi cu usturoi (la gratar)

In Mancaruri de post la 20 Iun 2016

   Pentru inceput va asigurati ca buretii adunati din padure sunt buni: intrebati pe cineva mai batran (sau din zona), care stie.    Buretii spalati si curatati bine se pun la fiert intr-un vas, direct pe gratar. Cand s-au fiert (aprox 15-20 minute) ii scurgeti de apa si-i...

Tocanita de ciuperci cu marar

In Mancaruri de post la 9 Mai 2016

   Ciupercile, spalate si curatate bine, se taie feliute subtiri.    Intr-o tigaie se pun la calit ceapa si usturoiul tocate marunt. Cand ceapa devine sticloasa, adaugati ciupercile si lasati asa, fara apa, circa 5 minute. Se adauga bulionul, dizolvat intr-un pahar cu...

Placintele cu varza (de post)

In Mancaruri de post la 8 Apr 2016

Aluatul se decongeleaza complet. Varza, tocata marunt, se caleste intr-o lingura de ulei. Se asezoneaza cu piper si foi de dafin si se lasa pe foc pana scade toata zeama. Aluatul se taie patratele. In fiecare patrat se pune cate o lingura cu varza si se pliaza astfel incat sa se formeze...

Ciorba de fasole acrita cu corcoduse

In Mancaruri de post la 29 Mar 2016

Fasolea se pune la fiert in oala sub presiune. Timpul de fierbere difera in functie de fasole.  Separat, puneti la calit ceapa, ardeiul si morcovul. Dupa ce aceastea s-au calit, turnati totul (inclusiv uleiul) in oala in care aveti fasolea fiarta. Mai lasati sa fiarba atat cat este nevoie...

Prajitura cu morcov ras

In Mancaruri de post la 23 Mar 2016

   Prajitura este foarte usor de facut si este foarte gustoasa.    Pentru inceput, dati morcovul pe razatoarea mica. Amestecati cu mixerul ulei cu zaharul pana se omogenizeaza. Adaugati morcovul ras si amestecati pana se incorporeaza bine. Faina cernuta si amestecata cu...

Tortellini de casa cu spanac si sos picant de ardei

In Mancaruri de post la 22 Mar 2016

   Faina se amesteca cu un praf de sare si se intinde pe o suprafata de lemn (este important sa nu fie rece). Se face o gropita in mijocul fainii si se puna jumatate din cantitatea de apa calduta. Apa se incorporeaza usor, cu o furculita. Treptat, se adauga restul de apa si uleiul de...

Rulada cu spanac

In Mancaruri de post la 22 Mar 2016

  Ceapa tocata marunt se pune la calit in 2 linguri de ulei de masline extravirgin. Dupa ce s-a calit pe jumatate ceapa, se adauga usturoiul pisat si se mai lasa, la foc mic, 3 minute. Apoi se adauga spanacul decongelat si scurs foarte bine. Spanacul se lasa la foc mic pana ce ramane fara...

Afisate 1 - 7 din 7 retete    

Postari recente

publicat la 13.03.2017

Desert cheesecake cu Oreo

Horosmopul tau de astazi:

Berbec

De data asta nu mai scapi fiindca cineva o sa nimereasca. Dupa doar doua incercari, cifrul de la centura de castitate. Desi te temi de ce va urma, la final esti chiar incantat/ a sa-ti schimbi statusul pe facebook in “It’s complicated”.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 14

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

ieri la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]