AlexTeacher

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 29.01.2015

RETETE182
PRIETENI120
Retete / Reteta de vedeta

Burger Frantuzesc

In Reteta de vedeta la 18 Mar 2016

Eliminati grasimea de la 2 piepti de rata – pastrati grasimea de la un singur piept; Taiati-le cuburi; Bagati-le in masina de tocat carne (Ankarsrum) si tocati-le; Amestecati-le cu sare si piper;...

Frittata cu cartofi dulci, mozzarella gourmet si bergader by Delaco

In Reteta de vedeta la 13 Ian 2016

Taie ambele tipuri de cartofi cuburi si pune-i separat la fiert in apa cu sare; Taie ardeiul gras cubulete marunte (Brunoise); Taie chives-ul marunt; Bate ouale cu sare, cimbru, boia, lapte si smantana de gatit ;...

Cotlet de iepure Sous Vide, cu cartofi copti, gratinati cu cascaval Delaco si sos de reductie de cidru si vanilie

In Reteta de vedeta la 8 Ian 2016

Zdrobeste boabele de ienupar si lemongrass-ul intr-un mojar; Stropeste iepurele cu putin ulei de masline si pune pe acesta ienupar, lemongrass, sare si piper; Pune-l intr-o punga Food Saver si videaza-l; Incalzeste Sous Vide...

Ciuperci umplute cu branzeturi Delaco

In Reteta de vedeta la 4 Noi 2015

Curata ciupercile si pune sare pe ele; Lasa-le pe un tocator cca 15 minute si apoi tapeteaza-le cu cateva servetele pentru a absorbi excesul de apa; Taie mozzarella cubulete mici, iar parmezanul si emmentalerul da-le pe razatoare;...

Jacket Potatoes cu Trio Delaco

In Reteta de vedeta la 27 Oct 2015

Inveleste cartofii in staniol si gaureste-i din loc in loc cu un bat de frigaruie; Introdu-i in cuptorul incins in prealabil la 190 de grade; Verifica-i cu furculita din cand in cand, si, odata copti, scoate-i in castroane termorezistente pe fiecare;...

Risotto cu ciuperci, ghimbir si parmezan Delaco

In Reteta de vedeta la 12 Oct 2015

Taie ceapa rosie si cea verde marunt; Adauga ulei de masline intr-o tigaie incinsa si pune sare cu verdeturi; Amesteca pana creezi o emulsie; Soteaza ambele tipuri de ceapa in aceasta emulsie; Adauga...

Daca intr-o zi gyros-ul s-ar intalni cu shaorma :))

In Reteta de vedeta la 28 Iul 2015

Dizolvati drojdia uscata in 250 ml apa calduta; Incorporati-o cu 140 g de faina pentru inceput; Amestecati-le bi ne si lasati-le cca 30 min; Adaugam apoi uleiul de masline, sarea si restul de 260 g faina, amestecam si framantam timp de 6...

Ulei aromat by AlexTeacher

In Reteta de vedeta la 21 Mai 2015

Introduceti toate ingredientele intr-o sticla si lasati-o cca 2 saptamani la loc racoros, pentru amestecarea aromelor – puteti sa o pastrati si in frigider;  

Afisate 1 - 8 din 8 retete    

Postari recente

publicat la 21.08.2018

Spaghetti carbonara

publicat la 23.05.2018

Supa de pui cu galuste

 
Camara Bucatarasilor

In cont 18

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]