publicat la 15.04.2022
publicat la 17.02.2022
publicat la 18.12.2021
De data asta nu mai scapi fiindca cineva o sa nimereasca. Dupa doar doua incercari, cifrul de la centura de castitate. Desi te temi de ce va urma, la final esti chiar incantat/ a sa-ti schimbi statusul pe facebook in “It’s complicated”.
Bucataras.ro
[email protected]
Turte la tigaie din aluat simplu cu bicarbonat
Cum se prepara Turte la tigaie din aluat simplu cu bicarbonat Se cerne faina intr-un vas si se amesteca cu sarea. Se face o adancitura la mijlocul ei, ca si in cazul in care se foloseste drojdie. Iaurtul se amesteca cu bicarbonatul de sodiu si se toarna in adancitura din faina. Se...
Paine cu cartofi in forma de guguluf
Mai intai se curata cartofii, se spala, se taie in cuburi si se pun la fiert in apa cu sare. Se lasa sa fiarba ca pentru piure, apoi se paseaza bine si se lasa sa se raceasca putin, atat cat sa suporte degetul, temperatura lor. La mijlocul lor, punem drojdia cu zaharul si le amestecam cu...
Paine cu masline si mozzarella
Se cerne faina intr-un vas si se face o adancitura la mijlocul ei unde se pun drojdia si zaharul. Se adauga putina apa calduta peste drojdie si zahar si se amesteca pana acestea se lichefiaza, apoi se acopera vasul si se lasa 8-10 minute, sa se activeze drojdia. Apoi se adaugă, treptat,...
Pizza de casa cu de toate
Trebuie să vă spun de la inceput ca, atat aluatul, cat si toppingul au fost pentru doua tavi mari de pizza, de 30/40 cm. Pentru aluat, amestecam oul cu un praf de sare, smantana si uleiul. Cernem faina intr-un vas, facem o adancitura la mijoc si punem acolo drojdia impreuna cu zaharul....
Reteta de turte la tigaie, asa cum facea bunica
Preparare Reteta de turte la tigaie, asa cum facea bunica Se cerne faina intr-un vas Se amesteca drojdia uscata cu zaharul si se adauga peste faina. se amesteca din nou, totul. Se incalzeste laptele. Se face o adancitura la mijocul fainii si se toarna treptat laptele cald,...
Paine de casa si doi ani de bucataras
Mai intai se cerne faina intr-un vas adanc si se face o adancitura la mijloc. Se prepara maiaua. Se freaca drojdia cu zaharul pana se lichefiaza, se adauga putina apa calda si putina faina si se omogenizeaza amestecul. Se lasa maiaua la crescut pana isi dubleaza volumul, apoi se...
Pizza cu blat de paine toast
Se feliaza salamul, sunca presata si carnatii. Ciupercile se scurg si se mai maruntesc putin. Cascavalul se da prin razatoarea mare. Rosia se feliaza si ea. Intr-o tava(33/43 cm) se aseaza feliile de paine, astfel incat sa fie acoperita toata suprafata, se mai taie din felii daca este...