Spalam bine pestele ( eu de data asta am avut peste congelat). Pisam bine cateii de usturoi si-i amestecam cu zeama de la jumate de lamaie, uleiul de masline, sare si piper. Cu "sosul" obtinut ungem bine pestele, in interior cat si pe exterior. Punem pestele intr-un castron pe care-l...
Dupa ce fileul s-a dezghetat, il spalam bine s-l taiem si condimentam dupa preferinte.
Batem ouale ca pentru omleta si le amestecam cu usturoiul pisat, semintele de susan si 2 linguri de faina...compozitia finala sa aibe consistenta unui aluat pentru clatite.
Bucatile de peste la dam...
Cand pestele se dezgheata se cutata si se spala bine. Se taie in 3 bucati. Bucatile de peste se condimenteaza dupa preferinta cu sare si piper, se dau prin faina alba de grau si se prajesc in ulei de palmier.
Noi am servit alaturi de cartofi crocanti si sos de usturoi cu iaurt.
...
Am spalat bine fileul de peste dupa ce s-a dezghetat si l-am taiat dupa preferinta. L-am asezat intr-un castron si am pus peste el usturoiul pisat, zeama de lamaie, sare si piper. Am acoperit cu folie alimentara si am lasat la frigider 30 de minute.
Am scos bucatile de fileu pe servete de...
Fileul de peste l-am spalat bine apoi l-am lasat sa se scurga de apa. Am taiat carnea de peste fasiute subtiri de aproximativ un cm si le-am condimentat cu sare si piper.
Ouale le-am batut ca pentru omeleta si am pus in ele usturoiul pisat.
Am dat prin faina pestele apoi prin oul batut si...
Am spalat bine fileul de peste si l-am lasat sa se scurga. Apoi l-am portionat.
Am batut ouale ca si pentru omleta si am pus in ele: usturoiul pisat, faina, sare, piper si marar tocat.
Am dat bucatile de fileu prin amestecul amintit mai sus si le-am prajit in ulei incins.
Am servit...
Se spala fileurile si se lasa la scurs.
Se face urmatorul amestec:faina se amesteca cu cascavalul,coaja de lamaie,mararul,boiaua,sarea si ouale batute.Separat se amesteca zeama de lamiae cu vinul si usturoiul zdrobit.
Fiecare bucata de fileu se cufunda in sosul de lamaie si apoi se trece prin...
Pastrav si ciupercute la gratar
Spalam bine pestele ( eu de data asta am avut peste congelat). Pisam bine cateii de usturoi si-i amestecam cu zeama de la jumate de lamaie, uleiul de masline, sare si piper. Cu "sosul" obtinut ungem bine pestele, in interior cat si pe exterior. Punem pestele intr-un castron pe care-l...
File de cod pane
Dupa ce fileul s-a dezghetat, il spalam bine s-l taiem si condimentam dupa preferinte. Batem ouale ca pentru omleta si le amestecam cu usturoiul pisat, semintele de susan si 2 linguri de faina...compozitia finala sa aibe consistenta unui aluat pentru clatite. Bucatile de peste la dam...
Macrou Prajit
Cand pestele se dezgheata se cutata si se spala bine. Se taie in 3 bucati. Bucatile de peste se condimenteaza dupa preferinta cu sare si piper, se dau prin faina alba de grau si se prajesc in ulei de palmier. Noi am servit alaturi de cartofi crocanti si sos de usturoi cu iaurt. ...
File de merluciu pane
Am spalat bine fileul de peste dupa ce s-a dezghetat si l-am taiat dupa preferinta. L-am asezat intr-un castron si am pus peste el usturoiul pisat, zeama de lamaie, sare si piper. Am acoperit cu folie alimentara si am lasat la frigider 30 de minute. Am scos bucatile de fileu pe servete de...
Bastonase de peste
Fileul de peste l-am spalat bine apoi l-am lasat sa se scurga de apa. Am taiat carnea de peste fasiute subtiri de aproximativ un cm si le-am condimentat cu sare si piper. Ouale le-am batut ca pentru omeleta si am pus in ele usturoiul pisat. Am dat prin faina pestele apoi prin oul batut si...
Pane de file de pangasius
Am spalat bine fileul de peste si l-am lasat sa se scurga. Apoi l-am portionat. Am batut ouale ca si pentru omleta si am pus in ele: usturoiul pisat, faina, sare, piper si marar tocat. Am dat bucatile de fileu prin amestecul amintit mai sus si le-am prajit in ulei incins. Am servit...
Pangrasius pane cu garnitura de orez
Se spala fileurile si se lasa la scurs. Se face urmatorul amestec:faina se amesteca cu cascavalul,coaja de lamaie,mararul,boiaua,sarea si ouale batute.Separat se amesteca zeama de lamiae cu vinul si usturoiul zdrobit. Fiecare bucata de fileu se cufunda in sosul de lamaie si apoi se trece prin...