publicat la 18.01.2014
publicat la 04.11.2011
publicat la 04.11.2011
Ești hiperactiv și determinat să valofirici fiecare clipă, chiar și pe alea în care ar trebui sa dormi. Fii cu băgare de seamă, dacă te duci la culcare atât de târziu şi te trezești atât de devreme, s-ar putea să te întalnești cu tine pe hol…!
Bucataras.ro
[email protected]
Sos pt chiftelute de peste marinate
se incalzeste uleiul si in el se calesc cateii de usturoi si ardeiul iute intreg.se indeparteaza apoi se adauga pasta de tomate si se stinge cu supa.dupa ce scade la jumatate se adauga vinul ,sare,piper si cimbru si se da intr-un clocot.se opreste focul.se introduc chiftelutele si se lasa in sos...
Sos tartar (pt conopida pane si chiftelute de conopida)
fierbi oul tare, mixezi galbenusul fiert cu cel crud si mustarul. torni cate putin ulei si mixezi pana il incorporezi pe tot. la sfarsit adaugi zeama de lamaie, zaharul, castraveciorul ras fin (eu l-am taiat cubulete),sare ,piper si chilli dupa gust. sevesti cu conopida pane sau...cu ce...
Uleiuri aromate
pui intr-o sticluta foile de dafin si piper boabe.in a doua sticluta cativa catei de usturoi si boabe de piper.in a treia frunzele si cojile de lamaie iar in ultima crengute de cimbru,chilli si cativa ardei iuti.completezi sticlutele cu ulei de masline,le lasi 30 de zile sa se macereze apoi...
Sos pentru chiftelute marinate
Calesti faina in ulei incins, apoi stingi cu supa de legume sau apa fierbinte, adaugi pasta de tomate,sare,piper,foile de dafin si cateii de usturoi taiati marunt. Lasi sa fiarba bine si adaugi chiftelutele...mai lasi pe foc cat sa dea un clocot-doua si poti servi alaturi de piure sau...