publicat la 28.10.2024
publicat la 28.10.2024
publicat la 26.05.2024
Ai trecut de vârsta la care erai sigur că în dulapul cu haine sau sub pat se ascunde un monstru, însă venirea ta acasă cu două ore mai devreme îţi poate rezerva o mare surpriză legată de acest subiect.
Bucataras.ro
[email protected]
Salata orientala
Cartofii se spala si se pun la fiert cu coaja. Ouale se spala si se pun si ele la fiert. Ceapa rosie se taie fasii si se lasa cu sare sa se inmoaie. Alaturat se taie si ardeiul si se lasa cu ceapa. Carofii fierti se curata de coaja si se taie felii, se amesteca cu ceapa si ardeiul. Se...
Salata de morcovi cu telina
Morcovii se curata si se rad pe razatoarea mica impreuna cu telina si se lasa jumatate de ora sa stea cu sare pentru a se inmuia. Se storc de zeama ramasa si se pun intr-un castron. Din galbenusul de ou frecat cu mustarul si cu uleiul se face o maioneza densa in care se adauga smantana si se...
Salata de boeuf
Se fierb cartofii impreuna cu carnea si zarzavaturile. Cartofii se curata de coaja si se taie in felii subtiri. Se procedeaza la fel si cu carnea si cu zarzavaturile. Castravetii murati in otet sau saramura scursi de zeama sunt taiati si ei in felii subtiri. Din ou, mustar si ulei se face...
Paste scoici cu legume mexicane si maioneza
Pastele se pun la fiert in apa cu sare, apoi se strecoara, se spala si se lasa la racit. Se procedeaza identic si cu legumele mexicane, doar ca dupa ce sunt fierte, se pun in apa rece cu gheata pentru a-si pastra culoarea. Din ou, mustar si ulei se face maioneza. Dupa ce se încorporează...
Conopida cu maioneza si usturoi
Se rup frunzele de la conopida, taiem buchetelele de conopida si le spalam bine. Intre timp pregatim o oala in care punem apa, sare si 2 linguri de lapte, apa in care punem conopida sa fiarba pentru 20 de minute. Cand este fiarta, se pune in strecuratoare la scurs. Dupa ce se raceste, se da...