
Se curata pastravul si se presara sare si piper,se unge tava cu unt si se da la cuptor. Sos Meuniere: Topim untul ramas intr-o tigaie, punem patrunjelul lasam 2-3min. apoi adaugam putina coaja de lamaie si zeama de la o lamaie intreaga....
stochel a gasit toate obiectele din concursul Pachetelul de scoala, powered by Delaco
stochel a descoperit si activat produsul Branza topita cu smantana, triunghiuri in concursul Pachetelul de scoala, powered by Delaco
stochel a descoperit si activat produsul Ceva Fin Branzica si Smantana in concursul Pachetelul de scoala, powered by Delaco
stochel a descoperit si activat produsul Emmentaler in concursul Pachetelul de scoala, powered by Delaco
stochel a gasit toate obiectele din concursul Pachetelul de scoala, powered by Delaco
stochel a descoperit si activat produsul Crema de branza Ceva Fin Pufos in concursul Pachetelul de scoala, powered by Delaco
stochel a descoperit si activat produsul Emmentaler in concursul Pachetelul de scoala, powered by Delaco
stochel a descoperit si activat produsul Branza topita cu smantana, felii in concursul Pachetelul de scoala, powered by Delaco
stochel a descoperit si activat produsul Mozzarella Fresca in concursul Pachetelul de scoala, powered by Delaco
stochel a descoperit si activat produsul Miez de Lapte in concursul Pachetelul de scoala, powered by Delaco
publicat la 12.12.2012
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
Bucataras.ro
[email protected]
Pentru astazi am ales
Ciorba radauteana
Pentru ciorba radauteana pui la fiert pieptul de pui si radacinoasele, toate curatate si spalate bine. Lasi sa fiarba totul bine, bine,(testezi legumele introducand furculita) strecori, iar in
Pulpe de pui cu cartofi si sos de mustar
Usturoiul se piseaza cu putina sare, apoi se adauga uleiul. Se amesteca usor ca la maioneza. Se incorporeaza apoi mustarul si cimbrul. Cartofii curatati se taie felii potrivit de groase pe ca
Negresă cu fructe şi cremă de iaurt
Scoatem samburii cireselor si le punem cu zahar pana lasa putin sirop. Ciocolata taiata bucati,untul,cacaua si laptele le punem intr-un vas pe aburi pana cand se topesc si se omogenizeaza.Lasam