Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
BUCURESTI
Bucataras din 12.02.2012
1. Se amestecă făina cu praful de copt. 2. Într-un vas se amestecă ouăle cu laptele, usturoiul pisat, spanacul, sarea, piperul şi parmezanul. Se încorporează făina, amestecând bine. 3. Aluatul se toarnă cu un polonic în aparatul încins de waffe....
publicat la 27.11.2017
publicat la 05.10.2016
In cont 24
Pensula de patiserie
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
ieri la 09:29
pe 14.11 la 10:41
pe 13.11 la 09:37
pe 12.11 la 10:23
de laura_n 7
pe 11.11 la 18:32
6 comentarii
4 comentarii
9 voturi
6 voturi
5 voturi
vasimur
Lau
elenita 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
1266 puncte
vasimur 4
1181 puncte
oanapl 7
1000 puncte
mirela0911 8
Panacris 9
227 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Waffe cu spanac şi parmezan
1. Se amestecă făina cu praful de copt. 2. Într-un vas se amestecă ouăle cu laptele, usturoiul pisat, spanacul, sarea, piperul şi parmezanul. Se încorporează făina, amestecând bine. 3. Aluatul se toarnă cu un polonic în aparatul încins de waffe....