Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
BUCURESTI
Bucataras din 12.02.2012
1. Pâinea se feliază şi se prăjeşte la cuptor până devine crocantă. 2. Se freacă cu usturoi şi se stropeşte cu ulei de măsline. 3. Conserva se scurge de ulei, apoi tăiem caracatiţa cubuleţe. 4. Roşiile se toacă mărunt. 5. ...
publicat la 27.11.2017
publicat la 05.10.2016
In cont 24
Pensula de patiserie
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 10:59
de Retete_gustoase 1
ieri la 18:14
ieri la 17:54
ieri la 10:46
pe 26.06 la 19:47
de Rocsi 9
8 comentarii
de RODIMUR 8
4 comentarii
de laura_n 7
3 comentarii
de Stella29 1
2 comentarii
6 voturi
5 voturi
Ksenya
laylalala 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Patricia Iordache 1
Petrutac 1
maerean_alina_maria 1
mugu43 1
burlacuelena 1
Rocsi 9
1353 puncte
oanapl 7
1012 puncte
Constelatialeu 9
1007 puncte
RODIMUR 8
973 puncte
Panacris 9
345 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Bruschete cu roşii şi caracatiţă
1. Pâinea se feliază şi se prăjeşte la cuptor până devine crocantă. 2. Se freacă cu usturoi şi se stropeşte cu ulei de măsline. 3. Conserva se scurge de ulei, apoi tăiem caracatiţa cubuleţe. 4. Roşiile se toacă mărunt. 5. ...