De data asta nu mai scapi fiindca cineva o sa nimereasca. Dupa doar doua incercari, cifrul de la centura de castitate. Desi te temi de ce va urma, la final esti chiar incantat/ a sa-ti schimbi statusul pe facebook in “It’s complicated”.
Bucataras.ro
[email protected]
Ciorba de fasole in paine
Am pus doua portii pentru ca reteta de paine e doar pentru doua dar ciorba e mai multe portii. Tinand cont ca eu am folosit drojdie uscata , nu am mai dospit drojdia separat intr-un pahar asa cum se face ci am amestecat-o direct cu faina si restul ingredientelor pana a devenit un aluat...
Ciorba aita
Se pune la fiert costita cu orezul ,morcovul si ceapa. Cand acestea s-au fiert , se face un amestec din lapte , smantana si galbenusul de ou si se adauga in oala. Usturoil se face mujdei si se adauga si acesta in oala. In ultimul clocot se adauga foile de dafin, vegeta, sare, piper si ardeiul...
Supa crema de linte
Se pun la fiert : cartoful, lintele, costita, carnatul, ceapa si morcovul. Se adauga sarea si piperul. Cand s-au fiert , se prajeste intr-o tigaie un pic de boia , se adauga pasta de rosii, se amesteca bine si se adauga un pic de zeama de la linte. Se amesteca bine si se adauga in oala. Se...
Ciorba de perisoare
Se pun la fiert: morcovii, ceapa si canrnacirii. Se prepara perisoarele. Intr-un bol se pune carnea tocata , painea inmuiata in lapte si apoi stoarsa, oul, orezul sare si piper. Se amesteca bine si se fac bilute. Cand fierbe apa se pun in oala si se lasa la fiert...
Ciorba din cuburi de omleta de ou cu spanac
Se pune la fiert costita cu morcovul, ceapa si un pic de vegeta. Separat se bat ouale , se adauga 4 linguri faina si vegeta. Spanacul se spala ,se opareste, se scurge si se taie marunt, dupa care se adauga peste ouale batute si se amesteca bine. Se fac 2 omlete din compozitia...