Pieptul de pui il curatam de pielita,il spalam si il impartim in doua bucati.Fiecare bucata de piept o crestam pe mijloc si ii facem un buzunar pe lung.
Sunca si cascavalul le taiem marunt si le amestecam cu perlele de branza si umplem fiecare buzunar facut la pieptul de pui.Asezam pieptul de...
Ciolanul de porc l-am curatat si spalat.Separat am pregatit o pasta din usturoi pisat,mirodenii si ulei cu care am uns ciolanul pe care l-am crestat in mai multe locuri.Dupa ce l-am uns bine l-am imbracat intr-un strat subtire de unsoare si l-am pus intr-o tava in care am turnat sosul ramas....
Cartofii ii fierbem in apa cu putina sare,cand sunt gata ii lasam sa se raceasca si ii curatam.Intr-o tigaie punem putin ulei si carnea tocata de pui si o lasam sa se faca bine.Ceapa se toaca și se înăbușe câteva minute împreună cu carnea tocata de pui.
Se...
Pregatim un bol in care zdrobim usturoiul, il amestecam cu uleiul de masline, boiaua, sare, piper, cimbru si apa. Facem o pasta si ungem pe rand coastele spalate. Lasam la macerat jumate de ora.
Asezam coastele in tava cuptorului,peste turnam sosul ramas de la coastele macerate si d-am la...
Bucata de pulpa o taiem fasii mai groase pe care le condimentam,le stropim cu uleiul de masline si o tinem in bait 30 de minute.
Asezam carnea in tava,turnam peste zeama lasata de la carne si 100 ml de apa si d-am la cuptor pana se rumeneste.
Garnitura puteti pune orice.Pofta buna.
Am curatat cartofii, i-am taiat in bucati mai marisoare si i-am lasat in apa rece. Am curatat si spalat ceapa, pe care am tocat-o marunt si am pus-o la calit in ulei direct in cratita in care urma sa fac mancarea.Am adaugat pe rand ardeiul gras taiat,baconul cubulete,cartofii si apa cat sa...
Asezam intr-un castron pe rand cate un rand din fiecare carne pe care le-am sarat si piperat.Facem un sos din toate mirodenile,ulei si apa si turnam peste carne si lasam la macerat 30 de minute.In tava cuptorului asezam bucatile de carne si zeama ramasa si lasam la 200 de grade pana se...
Cum se prepara Rulouri din piept de pui - Reteta gustoasa pentru un preparat excelent
Pieptul de pui se taie fasii subtiri si se bate ca la snitele, se sareaza si se pipereaza. Pe fiecare fasie se pun o felie de sunca, una de branza topita, se ruleaza si se prinde cu o scobitoare ca sa nu se...
Intr-o cratita punem putin ulei si calim ceapa si ardeiul taiat, adaugam carnea taiata cubulete si 2 cani de apa si lasam sa dea in clocot .Dupa ce a fiert carnea adaugam ciupercile, saram si piperam si facem galustele dintr-un ou, 2 lg de faina si zeama din tocanita.
Pofta buna.
Orezul (pungutele) il punem la fiert 12 minute in apa cu sare. Separat taiem pieptul de pui, ceapa si ardeiul fidelute si le calim in putin ulei. Adaugam si ciupercile, 2 cani de apa si lasam sa fiarba 10 minute. Saram si piperam dupa gust, adaugam smantana amestecata cu 2 lg din zeama din...
Pulpele le punem la fiert cu un cub de knor.Sunca,ceapa si ardeiul taiate marunt se calesc in putin ulei.Intr-un vas termorezistent punem bucati de unt,felii de branza topita,pulpele fierte,sunca,ceapa si ardeiul calit,felii taiate de cascaval,branza topita si d-am la cuptor pana se rumenesc...
Carnea taiata cubulete,carnatiul taiat felii si aripioarele le punem la calit in putin ulei.Adaugam si ceapa cu ardeiul taiat feliute le lasam 5 minute si adaugam castravetii taiati feliute, turnam peste o cana de apa sa se fiarba.Separat facem o mamaliga din faina de malai pe care o punem la...
Pulpele le punem intr-un castron,le saram ,piperam,punem putin ulei si vinul.Lasam 10 minute,cartofii ii curatam si ii taiem felii potrivite.Tava cuptorului o tapetam cu hartie de copt si punem pulpele de pui si cartofii sarati si stropiti cu putin ulei.Pe fiecare pulpita punem cate putin unt si...
Carnea tocata o amestecam pe rand cu ceapa calita,baconul taiat marunt,orez,piper,sare,cimbru.
Pregatim foile de varza,pe fiecare frunza punem cate o lingura din compozitia facuta si o rulam,inchidem la capete fiecare foaie ca sa nu iasa compozitia.Pe fundul oalei punem unsoare,varza tocata...
Ceapa si carnatiul se taie si se caleste in putin ulei.Varza o taiem marunt si o adaugam peste ceapa calita impreuna cu bulionul si 2 cani de apa si lasam sa dea in clocot. Completam cu apa, sa treaca de varza, foile de dafin si cimbru si lasam sa fiarba la foc potrivit. Saram si piperam dupa...
Intr-o cratita calim ceapa taiata cu putin ulei, adaugam mazarea boabe, ardeiul gras taiat, bulionul si usturoiul feliute si lasam sa dea in clocot. Se ia cratita de pe foc, se lasa sa se raceasca putin si se paseaza toate cu blenderul. Pireul obtinut il condimentam cu sare si piper.
Se...
Ceapa si ardeiul le taiem cubulete si le calim in putin ulei. Carnatul il taiem feliute si-l adaugam peste ceapa calita si ardei. Adaugam si cartofii taiati cubulete, acoperim cu apa si lasam sa fiarba. Cand cartofii sunt fierti, saram si piperam, adaugam patrunjel verde si cele 2 lg de bulion....
Intr-o tigaie cu putin ulei punem carnea tocata condimentata cu sare si piper la calit. Separat dovlecelul, ceapa si castravetii ii taiem. Adaugam peste carne dovlecelul si ceapa taiata si le calim impreuna.
Ungem o tava cu putin ulei si pesmet si punem compozitia calita. Deasupra punem...
Facem o mamaliga nu foarte tare din faina de malai,apa,sare si putin ulei.
Carnea,carnatiul,ceapa le taiem cubulete si le calim putin.Intr-un vas de yena,uns cu putin unt alternam un strat de mamaliga cu unul de carne,castraveti murati taiati feliute ,unul de mamaliga,deasupra radem...
Din pulpa taiem 5 felii de carne pe care le batem snitele, le saram si piperam. Pe fiecare bucata de carne punem o felie de sunca, branza topita, o feliuta de ceapa, rulam si prindem cu scobitoare sa nu se desfaca. Fiecare rulou il trecem prin faina si ou batut si le prajim in ulei incins....
Carnea tocata o amestecam cu 2 oua,cascaval ras,sare,piper,feliutele de paine inmuiate in apa.Amestecam pana compozitia devine omogena si o intindem pe o hartie de copt.Radem cascaval deasupra,punem felii de sunca,branza topita Delaco,feliute de ceapa si rulam cu ajutorul hartiei de copt.Punem...
Intr-un castron punem aripioarele spalate, sare, piper, vin si amestecam.Tava cuptorului o tapetam cu hartie de copt si asezam aripioarele, cartofii taiati mai mari, ceapa si ardeiul taiat feliute. Saram si cartofii si stropim cu putin ulei. Introducem tava in cuptor pentru 1 ora la 200 de grade....
Ceapa o taiem cubulete si o calim in putin ulei. Peste ea adaugam aripioarele si le lasam la fiert pana da in clocot. Dupa ce au fiert aripioarele adaugam sare, piper dupa gust, 2-3 linguri de pasta de bulion, maslinele taiate si mai lasam sa fiarba 10 minute la foc potrivit.
Separat fierbem...
Legumele le taiem si le calim in putin ulei,adaugam pulpele de pui si apa cat sa acopere pulpele si lasam sa fiarba. Cand au fiert pulpele, smantana o amestecam cu faina si cu putina apa si turnam peste pulpe, adaugam si ciupercile si lasam sa dea in clocot. Saram si piperam, adaugam patrunjel...
Intr-o cratita punem untul sa se topeasca,adaugam ceapa taiata si o calim putin.Peste ceapa punem ciupercile,smantana o amesteca cu faina si putina apa rece si turnam peste ciperci peste care am adaugat o cana de apa .O lasam sa fiarba,Saram si piperam si apoi adaugam patrunjel verde tocat....
Ceapa o taiem si o calim in putin ulei.Carnea tocata o amestecam impreuna cu ceapa calita,cascavalul ras,ouale crude,mirodenile si paine inmuiata in apa.Cele 6 oua le punem la fiert,le racim si le taiem in doua.In palma punem cu lingura compozitia de carne tocata,in mijloc punem jumatate de ou si...
Intr-o oala punem pipotele la fiert. Separat taiem cubulete legumele, usturoiul il pisam. Dupa ce au fiert pipotele intr-o craticioara calim ceapa, ardeiul si usturoiul si adaugam pipotele strecurate. Adaugam o cana de apa, sarea, piperul si faina dizolvata in putina apa si lasam sa dea in...
Ceapa si ardeiul le taiem cubulete si le calim intr-o tigaie cu putin ulei, adaugam carnea tocata, saram si piperam si lasam pana se rumeneste putin.
Separat ouale, cascavalul ras, patrunjelul verde tocat, sare, piper si cele 2 lg de faina le omogenizam.
Ungem o forma de tarta cu unt,...
Bucatile de rasol le-am sarat si piperat si le-am lasat la frigider de seara pana dimineata. Intr-o oala am pus apa si am pus bucatile de rasol la fiert, fara sa curatam rasolul de sare si piper, din cand in cand mai luam spuma de pe carne.
Separat facem un sos din usturoiul curatat si pisat,...
Intr-o cratita punem fasolea la fiert cu sare.Legumele le taiem cubulete,carnatul il taiem felii subtiri.Dupa ce a fiert fasolea,o strecuram,separat in cratita calim carnatiul,adaugam legumele si fasolea strecurata.Adaugam apa cat sa acopere fasolea si o lasam sa dea in clocot,
Separat crestam...
Piept de pui umplut
Pieptul de pui il curatam de pielita,il spalam si il impartim in doua bucati.Fiecare bucata de piept o crestam pe mijloc si ii facem un buzunar pe lung. Sunca si cascavalul le taiem marunt si le amestecam cu perlele de branza si umplem fiecare buzunar facut la pieptul de pui.Asezam pieptul de...
Ciolan de porc neafumat la cuptor
Ciolanul de porc l-am curatat si spalat.Separat am pregatit o pasta din usturoi pisat,mirodenii si ulei cu care am uns ciolanul pe care l-am crestat in mai multe locuri.Dupa ce l-am uns bine l-am imbracat intr-un strat subtire de unsoare si l-am pus intr-o tava in care am turnat sosul ramas....
Musaca cu carne tocata de pui si parmezan
Cartofii ii fierbem in apa cu putina sare,cand sunt gata ii lasam sa se raceasca si ii curatam.Intr-o tigaie punem putin ulei si carnea tocata de pui si o lasam sa se faca bine.Ceapa se toaca și se înăbușe câteva minute împreună cu carnea tocata de pui. Se...
Coaste de porc la cuptor
Pregatim un bol in care zdrobim usturoiul, il amestecam cu uleiul de masline, boiaua, sare, piper, cimbru si apa. Facem o pasta si ungem pe rand coastele spalate. Lasam la macerat jumate de ora. Asezam coastele in tava cuptorului,peste turnam sosul ramas de la coastele macerate si d-am la...
Pulpa de porc la tava cu cartofi
Bucata de pulpa o taiem fasii mai groase pe care le condimentam,le stropim cu uleiul de masline si o tinem in bait 30 de minute. Asezam carnea in tava,turnam peste zeama lasata de la carne si 100 ml de apa si d-am la cuptor pana se rumeneste. Garnitura puteti pune orice.Pofta buna.
Tocanita de cartofi cu ciuperci si bacon afumat
Am curatat cartofii, i-am taiat in bucati mai marisoare si i-am lasat in apa rece. Am curatat si spalat ceapa, pe care am tocat-o marunt si am pus-o la calit in ulei direct in cratita in care urma sa fac mancarea.Am adaugat pe rand ardeiul gras taiat,baconul cubulete,cartofii si apa cat sa...
Tava lipicioasa (piept de porc, coaste si carnati la cuptor)
Asezam intr-un castron pe rand cate un rand din fiecare carne pe care le-am sarat si piperat.Facem un sos din toate mirodenile,ulei si apa si turnam peste carne si lasam la macerat 30 de minute.In tava cuptorului asezam bucatile de carne si zeama ramasa si lasam la 200 de grade pana se...
Rulouri din piept de pui - Reteta gustoasa pentru un preparat excelent
Cum se prepara Rulouri din piept de pui - Reteta gustoasa pentru un preparat excelent Pieptul de pui se taie fasii subtiri si se bate ca la snitele, se sareaza si se pipereaza. Pe fiecare fasie se pun o felie de sunca, una de branza topita, se ruleaza si se prinde cu o scobitoare ca sa nu se...
Tocanita de carne cu galuste si ciuperci
Intr-o cratita punem putin ulei si calim ceapa si ardeiul taiat, adaugam carnea taiata cubulete si 2 cani de apa si lasam sa dea in clocot .Dupa ce a fiert carnea adaugam ciupercile, saram si piperam si facem galustele dintr-un ou, 2 lg de faina si zeama din tocanita. Pofta buna.
Orez cu piept de pui si ciuperci
Orezul (pungutele) il punem la fiert 12 minute in apa cu sare. Separat taiem pieptul de pui, ceapa si ardeiul fidelute si le calim in putin ulei. Adaugam si ciupercile, 2 cani de apa si lasam sa fiarba 10 minute. Saram si piperam dupa gust, adaugam smantana amestecata cu 2 lg din zeama din...
Pulpe de pui la cuptor cu cascaval si branza Delaco
Pulpele le punem la fiert cu un cub de knor.Sunca,ceapa si ardeiul taiate marunt se calesc in putin ulei.Intr-un vas termorezistent punem bucati de unt,felii de branza topita,pulpele fierte,sunca,ceapa si ardeiul calit,felii taiate de cascaval,branza topita si d-am la cuptor pana se rumenesc...
Tochitura cu castraveti murati,mamaliga si ochiuri
Carnea taiata cubulete,carnatiul taiat felii si aripioarele le punem la calit in putin ulei.Adaugam si ceapa cu ardeiul taiat feliute le lasam 5 minute si adaugam castravetii taiati feliute, turnam peste o cana de apa sa se fiarba.Separat facem o mamaliga din faina de malai pe care o punem la...
Pulpe cu cartofi la cuptor
Pulpele le punem intr-un castron,le saram ,piperam,punem putin ulei si vinul.Lasam 10 minute,cartofii ii curatam si ii taiem felii potrivite.Tava cuptorului o tapetam cu hartie de copt si punem pulpele de pui si cartofii sarati si stropiti cu putin ulei.Pe fiecare pulpita punem cate putin unt si...
Sarmale cu bacon afumat
Carnea tocata o amestecam pe rand cu ceapa calita,baconul taiat marunt,orez,piper,sare,cimbru. Pregatim foile de varza,pe fiecare frunza punem cate o lingura din compozitia facuta si o rulam,inchidem la capete fiecare foaie ca sa nu iasa compozitia.Pe fundul oalei punem unsoare,varza tocata...
Mancare de varza cu carnati semiafumati
Ceapa si carnatiul se taie si se caleste in putin ulei.Varza o taiem marunt si o adaugam peste ceapa calita impreuna cu bulionul si 2 cani de apa si lasam sa dea in clocot. Completam cu apa, sa treaca de varza, foile de dafin si cimbru si lasam sa fiarba la foc potrivit. Saram si piperam dupa...
Piure de mazare cu snitele
Intr-o cratita calim ceapa taiata cu putin ulei, adaugam mazarea boabe, ardeiul gras taiat, bulionul si usturoiul feliute si lasam sa dea in clocot. Se ia cratita de pe foc, se lasa sa se raceasca putin si se paseaza toate cu blenderul. Pireul obtinut il condimentam cu sare si piper. Se...
Tocanita de cartofi cu carnati de porc afumat
Ceapa si ardeiul le taiem cubulete si le calim in putin ulei. Carnatul il taiem feliute si-l adaugam peste ceapa calita si ardei. Adaugam si cartofii taiati cubulete, acoperim cu apa si lasam sa fiarba. Cand cartofii sunt fierti, saram si piperam, adaugam patrunjel verde si cele 2 lg de bulion....
Musaca cu carne tocata si castraveti murati
Intr-o tigaie cu putin ulei punem carnea tocata condimentata cu sare si piper la calit. Separat dovlecelul, ceapa si castravetii ii taiem. Adaugam peste carne dovlecelul si ceapa taiata si le calim impreuna. Ungem o tava cu putin ulei si pesmet si punem compozitia calita. Deasupra punem...
Mamaliga la cuptor
Facem o mamaliga nu foarte tare din faina de malai,apa,sare si putin ulei. Carnea,carnatiul,ceapa le taiem cubulete si le calim putin.Intr-un vas de yena,uns cu putin unt alternam un strat de mamaliga cu unul de carne,castraveti murati taiati feliute ,unul de mamaliga,deasupra radem...
Rulou de snitel umplut
Din pulpa taiem 5 felii de carne pe care le batem snitele, le saram si piperam. Pe fiecare bucata de carne punem o felie de sunca, branza topita, o feliuta de ceapa, rulam si prindem cu scobitoare sa nu se desfaca. Fiecare rulou il trecem prin faina si ou batut si le prajim in ulei incins....
Rulada din carne tocata umpluta
Carnea tocata o amestecam cu 2 oua,cascaval ras,sare,piper,feliutele de paine inmuiate in apa.Amestecam pana compozitia devine omogena si o intindem pe o hartie de copt.Radem cascaval deasupra,punem felii de sunca,branza topita Delaco,feliute de ceapa si rulam cu ajutorul hartiei de copt.Punem...
Aripioare de pui cu cartofi la cuptor
Intr-un castron punem aripioarele spalate, sare, piper, vin si amestecam.Tava cuptorului o tapetam cu hartie de copt si asezam aripioarele, cartofii taiati mai mari, ceapa si ardeiul taiat feliute. Saram si cartofii si stropim cu putin ulei. Introducem tava in cuptor pentru 1 ora la 200 de grade....
Tocanita de aripioare cu taietei cu ou
Ceapa o taiem cubulete si o calim in putin ulei. Peste ea adaugam aripioarele si le lasam la fiert pana da in clocot. Dupa ce au fiert aripioarele adaugam sare, piper dupa gust, 2-3 linguri de pasta de bulion, maslinele taiate si mai lasam sa fiarba 10 minute la foc potrivit. Separat fierbem...
Tocanita de pulpe de pui si ciuperci
Legumele le taiem si le calim in putin ulei,adaugam pulpele de pui si apa cat sa acopere pulpele si lasam sa fiarba. Cand au fiert pulpele, smantana o amestecam cu faina si cu putina apa si turnam peste pulpe, adaugam si ciupercile si lasam sa dea in clocot. Saram si piperam, adaugam patrunjel...
Escalop de ciuperci cu cotlet de porc
Intr-o cratita punem untul sa se topeasca,adaugam ceapa taiata si o calim putin.Peste ceapa punem ciupercile,smantana o amesteca cu faina si putina apa rece si turnam peste ciperci peste care am adaugat o cana de apa .O lasam sa fiarba,Saram si piperam si apoi adaugam patrunjel verde tocat....
Chiftele umplute cu ou
Ceapa o taiem si o calim in putin ulei.Carnea tocata o amestecam impreuna cu ceapa calita,cascavalul ras,ouale crude,mirodenile si paine inmuiata in apa.Cele 6 oua le punem la fiert,le racim si le taiem in doua.In palma punem cu lingura compozitia de carne tocata,in mijloc punem jumatate de ou si...
Tocanita de pipote
Intr-o oala punem pipotele la fiert. Separat taiem cubulete legumele, usturoiul il pisam. Dupa ce au fiert pipotele intr-o craticioara calim ceapa, ardeiul si usturoiul si adaugam pipotele strecurate. Adaugam o cana de apa, sarea, piperul si faina dizolvata in putina apa si lasam sa dea in...
Tarta Yupi
Ceapa si ardeiul le taiem cubulete si le calim intr-o tigaie cu putin ulei, adaugam carnea tocata, saram si piperam si lasam pana se rumeneste putin. Separat ouale, cascavalul ras, patrunjelul verde tocat, sare, piper si cele 2 lg de faina le omogenizam. Ungem o forma de tarta cu unt,...
Rasol de porc la tava
Bucatile de rasol le-am sarat si piperat si le-am lasat la frigider de seara pana dimineata. Intr-o oala am pus apa si am pus bucatile de rasol la fiert, fara sa curatam rasolul de sare si piper, din cand in cand mai luam spuma de pe carne. Separat facem un sos din usturoiul curatat si pisat,...
Iahnie de fasole cu carnati si slanina prajita
Intr-o cratita punem fasolea la fiert cu sare.Legumele le taiem cubulete,carnatul il taiem felii subtiri.Dupa ce a fiert fasolea,o strecuram,separat in cratita calim carnatiul,adaugam legumele si fasolea strecurata.Adaugam apa cat sa acopere fasolea si o lasam sa dea in clocot, Separat crestam...