Gatul de curcan se pune la fiert intr-o oala de 5 litri si se lasa la fiert pentru aproximativ 30 minute.
Intre timp curatam legumele de coaja si le dam pe razatoarea cu ochiuri mari. Adaugam legumele si le lasam la fiert.
Cand aproape sunt gata, adaugam sare, piper, vegeta dupa gust si...
Modul de preparare este relativ simplu daca avem toate ingredientele disponibile. Este o reteta clasica.
Se pune untura la topit, iar dupa ce s-a topit, se pune ceapa taiata cubulete si se lasa la foc mediu la prajit. Totodata cu ceapa adaugam o lingura de vedegta facuta in casa si o...
Se curata legumele de coaja.
Incepem si dam cartoful pe razatoare si il stoarcem de amidon. Peste dam morcovul pe razatoare, stoarcem usturoiul si adaugam ceapa taiata solzisori, iar apoi taiata iar in 2. Adaugam oul si amestecam. Adaugam ulei si faina cat cuprinde si se formeaza o compozitie...
Se pun buchetelele de conopida la fiert cu apa cat cuprinde si vegeta sau legume uscate.
Dupa ce conopida s-a fiert ( aprox 10 minute) se ia de pe foc si se scurge apa in proportie de 80%. Se adauga ardeiul copt si se paseaza cu blenderul vertical. Se adauga piper si smantana si se amesteca bine.
Desfacem pachetul de bake rolls si asezam feliutele pe platou. Taiem somonul fasii, rondele din ardeiul iute si din ardeiul capia.
Incepem procesul de ansamblare:
Pe feliutele de bake rolls cu ajutorul unei lingurite punem branza in cantitate destul de generoasa. Punem deasupra somonul si...
Ceapa se taie cubulete si se pune la calit cu putin ulei. Se adauga morcovut si patrunjelul taiat rondele si se lasa la calit aproximativ 7-10 minute, dupa care adaugam apa. Cand apa incepe sa fiarba, adaugam un pumn mare de soia cubulete. Lasam la fiert pana legumele sunt gata si soia este...
100 g seminte quinoa se pun la fiert cu 1 lingura mare de vegeta. Dupa ce s-a fiert 15 -20 minute (cand e gata), se ia de pe foc si se scurge. Separat, calim o ceapa cu paprika pudra si adaugam 2 linguri de ciuperci din borcan ( sunt puse pe iarna de mama, sunt hribi) si se lasa la foc mic 5 min...
Supa slaba de legume, cu gat de curcan
Gatul de curcan se pune la fiert intr-o oala de 5 litri si se lasa la fiert pentru aproximativ 30 minute. Intre timp curatam legumele de coaja si le dam pe razatoarea cu ochiuri mari. Adaugam legumele si le lasam la fiert. Cand aproape sunt gata, adaugam sare, piper, vegeta dupa gust si...
Sarmale cu pasat si carne tocata de curcan
Modul de preparare este relativ simplu daca avem toate ingredientele disponibile. Este o reteta clasica. Se pune untura la topit, iar dupa ce s-a topit, se pune ceapa taiata cubulete si se lasa la foc mediu la prajit. Totodata cu ceapa adaugam o lingura de vedegta facuta in casa si o...
Chifelute de legume
Se curata legumele de coaja. Incepem si dam cartoful pe razatoare si il stoarcem de amidon. Peste dam morcovul pe razatoare, stoarcem usturoiul si adaugam ceapa taiata solzisori, iar apoi taiata iar in 2. Adaugam oul si amestecam. Adaugam ulei si faina cat cuprinde si se formeaza o compozitie...
Supa crema de conopida si ardei copt
Se pun buchetelele de conopida la fiert cu apa cat cuprinde si vegeta sau legume uscate. Dupa ce conopida s-a fiert ( aprox 10 minute) se ia de pe foc si se scurge apa in proportie de 80%. Se adauga ardeiul copt si se paseaza cu blenderul vertical. Se adauga piper si smantana si se amesteca bine.
Aperitiv cu somon si branza topita
Desfacem pachetul de bake rolls si asezam feliutele pe platou. Taiem somonul fasii, rondele din ardeiul iute si din ardeiul capia. Incepem procesul de ansamblare: Pe feliutele de bake rolls cu ajutorul unei lingurite punem branza in cantitate destul de generoasa. Punem deasupra somonul si...
Supa de legume cu soia
Ceapa se taie cubulete si se pune la calit cu putin ulei. Se adauga morcovut si patrunjelul taiat rondele si se lasa la calit aproximativ 7-10 minute, dupa care adaugam apa. Cand apa incepe sa fiarba, adaugam un pumn mare de soia cubulete. Lasam la fiert pana legumele sunt gata si soia este...
Quinoa cu ciuperci
100 g seminte quinoa se pun la fiert cu 1 lingura mare de vegeta. Dupa ce s-a fiert 15 -20 minute (cand e gata), se ia de pe foc si se scurge. Separat, calim o ceapa cu paprika pudra si adaugam 2 linguri de ciuperci din borcan ( sunt puse pe iarna de mama, sunt hribi) si se lasa la foc mic 5 min...