ralu_river

1

Bucataras
incepator

Jimbolia

Bucataras din 24.10.2012

RETETE45
PRIETENI37
Retete / Aperitive / Garnituri

Gustare simpla si delicioasa

In Aperitive / Garnituri la 13 Noi 2012

Este o gustare care se face rapid si este mult mai gustoasa decat alunele si migdalele prajite din comert.  Tot ce trebuie sa faceti este sa incingeti bine o tigaie, sa puneti migdalele si alunele, sa presarati peste ele sare (se pot pune si alte condimente) si sa le lasati la foc...

Fritatta cu legume

In Aperitive / Garnituri la 13 Noi 2012

Legumele se taie marunt si se calesc in putin ulei. Intre timp se bat ouale cu smantana si condimentele, se stinge focul, se adauga peste legume, astfel incat sa fie acoperite uniform, si se da tigaia la cuptorul preincalzit pentru 5-7 minute, pana se rumeneste.

Chec-aperitiv

In Aperitive / Garnituri la 31 Oct 2012

Se bat ouale cu sare si piper, dupa care se adauga urda, faina, ulei, cascaval ras si praf de copt si se mixeaza bine. Se adauga apoi ardeiul taiat cubulete, ciupercile maruntite si maslinele feliute si se amesteca bine. Se unge cu ulei o tava pentru chec, se toarna compozitia in tava si se da...

Placinta cu branza sarata

In Aperitive / Garnituri la 31 Oct 2012

Branza se rade si se amesteca cu 200 gr smantana si 4 oua batute. Se pregateste o tava cu hartie de copt, se unge cu ulei hartia, se aseaza o foaie de placinta, se unge cu pensula cu ulei, apoi se aseaza peste ea o alta foaie de placinta, se unge si aceasta, si tot asa, pana avem 5 foi de...

Saratele din foietaj

In Aperitive / Garnituri la 31 Oct 2012

Aluatul se intinde putin pe o masa tapetata cu faina. Oul se bate si se unge aluatul cu el, cu o pensula. Se presara apoi cascaval ras, mac si susan. Se taie aluatul in 4-5 bucati mari, apoi fiecare in bucati mici, cam cat un deget de late. Se pun intr-o tava cu hartie de copt si se dau la 180...

Curry de cartofi cu orez si tofu la cuptor

In Aperitive / Garnituri la 24 Oct 2012

Orezul se fierbe conform instructiunilor de pe pachet, in apa cu sare. Cartofii se curata, se taie cubulete si se fierb la aburi/normal 20 de minute. Dupa ce au fiert cartofii, se taie ceapa marunt si se caleste in putin ulei, dupa care se pun toate condimentele, doua linguri de pasta de rosii...

Buseuri cu spanac

In Aperitive / Garnituri la 24 Oct 2012

Pentru inceput, ungeti o tava pentru briose cu putin ulei. Fierbeti spanacul pentru 10 minute, in cazul in care aveti proaspat. Bateti ouale, amestecati-le cu ardeiul cubulete, cu ceapa taiata marunt, cu telemeaua faramitata si cu condimentele. Strecurati bine spanacul, taiati-l marunt si...

Afisate 1 - 7 din 7 retete    

Postari recente

publicat la 11.12.2012

Tort cu morcovi

publicat la 11.12.2012

Tarta cu iaurt si mac

Horosmopul tau de astazi:

Balanta

Daca ajuti pe cineva azi, ai sa vezi ca isi va aminti de tine si data viitoare cind are nevoie de ajutor.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu afine și ciocolată albă - Rețeta pentru un desert cu fructe, aromat și delicios

pe 27.09 la 16:57

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

pe 27.09 la 16:08

Rulouri sendviș - Rețeta rapidă pentru o gustare delicioasă

pe 27.09 la 10:54

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]