ralu_ca

1

Bucataras
incepator

boldesti-scaieni prahova

Bucataras din 18.10.2012

RETETE309
PRIETENI181
Retete / Mancaruri de post

Salata de cartofi de post

In Mancaruri de post la 14 Sep 2014

Cartofii i-am fiert in coaja in apa cu sare. Apoi i-am curatat si i-am taiat rondele intr-un vas. Gogosarii i-am taiet fasii, ceapa julien. In vasul in care am pus cartofii taiati am adaugat gogosarii,  maslinele, ceapa si apoi am condimentat totul cu sare si piper dupa gust si peste cartofi...

Mucenici

In Mancaruri de post la 9 Mar 2014

Intr-un vas am pus faina apoi am adaugat apa calda, uleiul, sare si incep sa amestec aluatul. Aluatul este gata cand devine moale dar nelipicios. ll intind pe blatul de lucru presarat cu putina faina si intind pana obtin o foaie subtire, apoi incep sa formez "opturile" cu ajutorul...

Vinete cu usturoi si patrunjel

In Mancaruri de post la 21 Sep 2013

Dupa ce am spalat vinetele, le-am taiat felii si le-am asezat in tigaie, am acoperit-o si am lasat approx 20 minute la foc moderat. Intr-un vas de yena am pus un strat de vinete, patrunjel tocat, usturoi felii, sare , putin ulei si otet, apoi acelasi proces. Este un aperitiv foarte gustos....

Zacusca de vinete, ciuperci si masline

In Mancaruri de post la 27 Aug 2013

Vinetele le-am copt, le-am curatat si le-am lasat sa se scurga bine..Morcovul l-am dat prin razatoarea robotului. Ceapa am curatat-o si am dat-o prin masina de tocat , la fel si vinetele. Gogosarii i-am taiat bucati, dupa ce le-am scos cotoarele si i-am dat prin masina. Ciupercile le-am taiat...

Varza noua calita

In Mancaruri de post la 17 Iun 2013

Varza am curatat-o de frunzele care nu aratau foarte bine, am trecut-o prin jet de apa si am tocat-o marunt dupa care am pus sare si am "framantat-o" bine. Intr-o cratita am turnat o ceasca de ulei, l-am incins apoi am adaugat ceapa taiata marunt, am calit-o cateva minute, apoi...

Reteta de Pasat, desertul simplu si gustos din copilarie

In Mancaruri de post la 7 Iun 2013

Cum se prepara Reteta de Pasat, desertul simplu si gustos din copilarie: Pentru inceput spalam pasatul foarte bine, apoi in cratita adaugam apa ( atat cat sa-l acopere ) si se lasa la fiert, approximativ 1/2 ora (atat cat consideram ca el s-a fiert). Intre timp ceapa o tocam, apoi o prajim in...

Salata orientala

In Mancaruri de post la 2 Mai 2013

Pentru inceput fierbem cartofii in coaja. Dupa ce s-au racit ii curatam si ii taiem cubulete potrivite. Ceapa se taie in forma de "solzisori". Intr-un vas punem bucatile de cartofi, ceapa taiata, maslinele, sare, uleiul de masline si zeama de la o lamaie si amestecam usor, astfel incat...

Urzici cu mamaliguta

In Mancaruri de post la 27 Apr 2013

Mai intai spalam foarte bine urzicile. Intr-o cratita punem apa si cand fierbe punem urzilcile. Le fierbem pana acestea devin moi (approx 20 min). Apoi le punem in strecuratoare, le tocam si le amestecam cu faina ( amestecam foarte bine sa nu faca cocoloase ).  Intr-o cratita incingem uleiul...

Tocanita de ciuperci si mazare

In Mancaruri de post la 9 Apr 2013

Spalam foarte bine ciupercile, se lasa sa se scurga, apoi se taie cubulete mici. Mazarea se baga sub jet de apa si lasam sa se scurga. Ceapa se taie marunt si o punem intr-o cratita in care am incins 2 linguri ulei de masline si amestecam pana se rumeneste ( dar nu foarte mult ). Apoi adaugam...

Afisate 1 - 9 din 9 retete    

Postari recente

publicat la 13.03.2016

Mucenici umpluti cu nuca

publicat la 15.02.2016

Peste la cuptor

Horosmopul tau de astazi:

Rac

Incepe o perioada in care iti doresti mai putina agitatie si mai multa meditatie. Este momentul sa stai de vorba cu tine insuti/insati si sa iti clarifici ce te motiveaza si te ajuta sa progresezi, dar si ce anume te impiedica sa evoluezi asa cum ai vrea.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 12

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cozonac cu smantana

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]