Se face o bezea din albusuri batute spuma la care se adauga zaharul in care ati pus amidon; se amesteca bine pana cand s-a topit zaharul. Se aseaza cupe de bezea pe o tava in care ati pus hartie de copt (sfatul meu prietenesc e sa ungeti hartia cu ulei inainte sa puneti bezeaua).
Se da la...
In primul rand se inmoaie drojdia in lapte si se lasa deoparte.
Separat se bate oul cu zaharul cu un tel in forma de para, se adauga vanilia, romul si un praf de sare. Apoi se adauga uleiul treptat amestecand incontinuu, dupa care se adauga laptele cu drojdie, bicarbonatul stins in otet...
Se bat albusurile spuma impreuna cu zaharul, dupa ce spuma se intareste, se adauga incet, cu lingura de lemn, migdalele macinate.
Se pune hartie de copt intr-o tava de aragaz si se deseneaza un cerc (cam cat ati dori sa fie de mare tortul) si se unge cu unt. Se adauga compozitia in interiorul...
Pavlova cu mix de fructe
Se face o bezea din albusuri batute spuma la care se adauga zaharul in care ati pus amidon; se amesteca bine pana cand s-a topit zaharul. Se aseaza cupe de bezea pe o tava in care ati pus hartie de copt (sfatul meu prietenesc e sa ungeti hartia cu ulei inainte sa puneti bezeaua). Se da la...
Cornulete bicolore cu rahat
In primul rand se inmoaie drojdia in lapte si se lasa deoparte. Separat se bate oul cu zaharul cu un tel in forma de para, se adauga vanilia, romul si un praf de sare. Apoi se adauga uleiul treptat amestecand incontinuu, dupa care se adauga laptele cu drojdie, bicarbonatul stins in otet...
Prajitura suedeza cu migdale
Se bat albusurile spuma impreuna cu zaharul, dupa ce spuma se intareste, se adauga incet, cu lingura de lemn, migdalele macinate. Se pune hartie de copt intr-o tava de aragaz si se deseneaza un cerc (cam cat ati dori sa fie de mare tortul) si se unge cu unt. Se adauga compozitia in interiorul...