publicat la 23.11.2013
publicat la 19.10.2013
publicat la 17.10.2013
Măcar azi ar fi bine să faci o pauză din consultarea asiduă a anunţurilor matrimoniale. Cel puţin încetează să le mai cauţi în revista “Zootehnia modernă”.
Bucataras.ro
[email protected]
Bors de peste - 2
Capetele de peste le aveam in congelator. Chefalul l-am avut proaspat de la pescarie. Asadar, chefalul se curata de solzi, se eviscereaza si se taie medlaioane.Impreuna cu capetele de peste se pune la fiert intr-o oala cu apa. Intre timp taiam ceapa, una o taiam mic iar una o punem intreaba...
Supa crema de legume
Toate legumele se spala, se curata de coaja cele care au nevoie si se taie cubulete suficient de mari. Se pun la fiert circa jumatate de ora. Se pune o lingura ulei de masline si sare si se mai fierbe un pic, apoi se scurge zeama legumelor. Aceasta zeama nu o aruncam. Blenduim frumos legumele,...
Gazpacho
Rosiile le-am spalat , le-am curatat de pielita si le-am taiat bucati mai mari. Ardeiul l-am spalat. i-am scos mijlocul, si am taiat bucatele potrivite. Ceapa am curatat-o si am taiat-o bucati. Usturoiul l-am curatat si l-am taiat feliute. Am inmuiat painea in otet. Toate...
Bors de peste
Morcovii, radacina de patrunjel, cepele, ardeii se taie marunt si se calesc in cele 2 linguri de ulei. Se adauga apa si se fierbe aproximativ 20 de minute. Pestele se spala ff bine. se taie in bucatele mici si se pune peste legume. Se adauga apoi si cartofii si orezul si se fierbe...
Bors de vita
Carnea se taie cubulete, se pune la fiert. Din cand in cand se spumeaza. Intre timp se taie toate legumele dupa gust, cubulete. Dupa ce carnea a fiert, eu strecor zeama intr-o alta oala, spal carnea sa nu ramana spuma pe ea si o pun din nou la fiert tot in apa in care a fiert si mai...