publicat la 25.06.2019
publicat la 23.11.2017
publicat la 07.08.2017
Activitatea ta de astazi tine de elucidarea misterelor, motiv pentru care vei fi gasit cu buletinul de identitate deschis invers, incercand (nu fara dificultati) sa-ti afli numele.
Bucataras.ro
[email protected]
File de pangasius pe grill cu amestec de legume
Se pun legumele la fiert, se mai fierb cam 15-20 de minute, sa fie fierte dar sa nu se sfarame, dupa care se scurg si se pun intr-o tigaie cu putin ulei de masline la foc mediu si se adauga si o lingurita de unt si putin cimbru, se stropesc legumele cu putin vin alb si se mai lasa un pic pe foc....
File de Crap la gratar cu legume
Fileurile de crap, se spala, se tamponeaza cu hartie absorbanta, se sareaza, pipereaza, si se pudreaza cu 1-2 lingurite de pudra de usturoi pe ambele parti si se pun pe gratar, mare atentie sa fie facut bine file-ul pentru ca, carnea este grasa si ni se poate face rau. Legumele pot fi...
Peste in aluat
Pestele se spala si se usuca cu servete absorbante, se da deoparte, se curata, spala si taie cartofi in rondele, dupa care cartofi se introduc in lapte pentru 30 minute. Dupa care se ia tava de cuptor, se unge cu ulei si se pune prima foaie, se unge cu un pic de unt si se pune a...
Saramura de caras
Se iau 2 carasi se spala se despica pe burta, se curata inauntru NU se curata solzii, se spala din nou si se pun pe hartie absorbanta pentru a absorbi excesul de apa. Se frige pe tabla pe care a fost pusa un strat de sare grunjoasa si se aseaza pestele peste. Se pun la fript pe ambele parti, se...
Rulouri din file de pangasius
Se pun cartofii la fiert, se toaca ciupercile si morcovii bare foarte subtiri, precum si fasolea verde(a fost in prealabil fiarta) si ceapa alba care si ea se toaca marunt se trag in unt, pana se inmoaie, dupa care se scot si se aseaza pe hartie absorbanta. Se aseaza doua felii de sunca...
Peste Prajit cu Mamaliguta
Pentru mamaliga: Se pune apa cu un praf de sare pe foc si se lasa pana incepe sa clocoteasca, cand apa clocoteste se adauga malaiul bloc aproximiativ 2-3 maini si se incepe amestecarea, trebuie amestecat bine pentru a nu se prinde, daca se doreste ca mamaliga sa fie mai tare(vartoasa) se...
Baby Corn si andive cu somon pe pat de rucolla
Reteta se executa in doua etape, prima etapa se iau aproximatic 500 gr de somon si se taie foarte fin, se iau castraveti acri si se taie in cubulete mici si se adauga peste somon, separat se taie si ceapa rosie foarte fin si se amesteca bine, punandu-se un pic de ulei de masline. Dupa ce andivele...
File de pangasius cu buchetele de sparanghel
Se unge tava de la aragaz cu putin ulei si se va aseza rosiile taiate rondele in straturi, peste rosii asezam file-urile de peste. Separat se va face o pasta din 150 de gr de cascaval, 100 gr susan, 4 catei de usturoi sos tomat, sare si piper, se mixeaza bine de tot, asezam aceasta pasta peste...
Surpriza din Vulcanul Arenal
Se iau fileurile de peste si se taie sa aiba lungimea maxima de 6cm(lungime si latime sub forma de patrat) acestea se sareaza, pipereaza se dau prin ou dupa care se da prin faina in amestec cu malai.Se prajesc si se pun pe servetele absorbante, separat se taie o vanata longitudinal in felii...
Manson de pangasius cu fructe de mare, sos de citrice si ciuperci la gratar
Pestele se marineaza cu suc de lamaie, ulei de masline, se zdrobeste usturoiul si se unge pestele cu el, se adauga sare si piper pe ambele parti ale pestelui si se formeaza manson care se prinde cu o scobitoare. Se iau fructele de mare care sunt prefierte dar se mai fierb 5-7...
Peste umplut cu legume
Se ia pestele se taie pe burta, se curata in interior, se curata de solzi si se indeparteaza partea din interiorul urechii care este amara, se spala si se da cu sare. Separat se taie legumele, rosiile felii, dovleceii bare la fel morcovi si ardei, ceapa marunt atat albul cat si verdele, se curata...
File de macrou cu sos de smantana, capere si ciuperci in foetaj
Fileurile de peste se vor trece printr-un strat de faina subtire, dupa care se vor aseza in tigaia in care au pus doua cubulete de unt si evident ulei pentru a se praji pestele. Dupa ce se-ntoarce pe ambele parti, peste, peste se adauga vinul alb si se mai lasa 3 minute. Se scoate pestele pe...