Blatul:
Albușul se amesteca bine pana devine tare (cu sare), și se da la frigider. Gălbenușul și zaharul se bat bine pana devine cremos, pui uleiul in fir subtire. Faina, cacao și praful de copt se amesteca și apoi se pun peste crema de...
Se bat ouăle cu zaharul pana se topește zaharul, se pune uleiul in fir subțire (se amesteca continuu), apoi se adauga restul ingredientelor (la final se adauga faina).
Se pune foaie de copt intr-o tava rotundă (cu marginile detașabile)...
Carnea o tai bucatele mici și o calești un pic in puțin ulei. Cureți legumele (ceapa, ardeiul, usturoiul), le tai mărunt și apoi le calești in puțin ulei (mai întâi ceapa, apoi după ce se înmoaie puțin pui ardeiul și usturoiul),...
Frisca : pentru ca am folosit frisca la plic, am preparat-o conform instructiunilor de pe verso si am mai pus in plus 1 pliculet de intaritor de frisca ca sa stea mai bine pe tortulet. Si am pus-o la frigider.
Blatul : am separat albusul de...
Desert prajitura Fanta
Blatul: Albușul se amesteca bine pana devine tare (cu sare), și se da la frigider. Gălbenușul și zaharul se bat bine pana devine cremos, pui uleiul in fir subtire. Faina, cacao și praful de copt se amesteca și apoi se pun peste crema de...