monike

1

Bucataras
incepator

Caracal

Bucataras din 24.05.2011

RETETE13
PRIETENI37
Retete / Dulciuri

Deliciu cu ceai verde si piersici caramel

In Dulciuri la 8 Iul 2011

Din pliculete si apa  faci un ceai mai concentrat pe care-l lasi la racit. Albusurile le bati bine cu zaharul (ca la bezea). Smantana o bati cu zaharul vanilat si adaugi treptat albusurile batute si galbenusurile amestecand usor. Peste compozitia de mai sus pui ceaiul facut mai devreme si...

Inghetata de soc

In Dulciuri la 6 Iul 2011

Din apa si soc am facut un ceai mai concentrat pe care l-am lasat sa se raceasca. Separam albusul de galbenus. Albusul l-am batut spuma cu zaharul. Smantana am batut-o cu zaharul vanilat si am adaugat treptat albusurile batute  galbenusurie si ceaiul de soc amestecand incet.Am adaugat si...

Tort cu ciocolata si visine

In Torturi la 25 Iun 2011

Incepem cu crema ganche care trebuie sa stea cateva ore la frigider. Punem cicolata rupta cubulete pe baie de abur la topit, apoi adaugam frisca lichida amestecam bine, mai lasam un pic avand grija sa nu fiarba,apoi lasam sa se racoreasca si dam la frigider. Mai simplu e sa faci crema  cu zi...

Tort de inghetata

In Torturi la 23 Iun 2011

Capsunile le-am blenderit bine si le-am trecut prin sita de le-am separat samburii. Peste piureul de capsuni am pus repede 1\2 lingura  lamaie si mierea. Separam albusul de galbenus. Peste albus punem zaharul, lamaie, un pic de sare si batem bine pana se tine de castron( ca la...

Tort corabie

In Torturi la 23 Iun 2011

Mai intai ne ocupam de crema de ciocolata , caci aceasta necesita cateva ore bune de stat la frigider,eu una am facut-o de seara. Se pune ciocolata rupta in bucati mici intr-o cratita la aburi pana se topeste, se adauga frisca lichida,se amesteca bine si se mai lasa un pic pe foc avand grija...

Tort capsunos

In Torturi la 16 Iun 2011

Blatul: Am separat galbenusurile de albusuri.Galbenusul se freaca bine cu zaharul pana devine cremos si se deschide la culoare. Albusul se bate spuma tare cu un praf de sare si o lingura de lamaie (cand intorci bolul cu susul in jos nu trebuie sa cada, stiti voi ca la bezea).Peste galbenusuri...

Afisate 1 - 6 din 6 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Berbec

În sfârşit, talentele tale vor fi recunoscute de către un mare cineast. Rolul este destul de ciudat, filmările sunt în întregime la munte, personajul tău locuieşte într-o scorbură şi nu ai de spus nici o replică. Nu contează prea mult, orice debut e dificil şi, oricum, ratingul Animal Planet este din ce în ce mai rdicat.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu banane și ciocolată - Deliciu pufos și aromat

ieri la 09:14

Pulpa de miel confiata 3 ore cu unt de usturoi

pe 12.05 la 20:55

Tartă cu caise

pe 12.05 la 20:45

Clătită XXL cu fulgi de ovăz

pe 12.05 la 20:32

Pâine de casă cu semințe - Rețeta ușoară, fără frământare

pe 12.05 la 09:25

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]