Spanacul se spala bine, se fierbe si se toaca marunt.
Intr-o tigaie calim ceapa si usturoiul, adaugam spanacul, telemeaua, sare si piper dupa gust, amestecand pentru 1-2 minute.
Sosul bechamel se pregateste astfel: se topeste untul in care se caleste faina. Se adauga laptele si se amesteca...
1. Punem pastele la fiert in apa clocotita. Adaugam un praf de sare si putin ulei.
2. Pentru sos , calim usturoiul in 2 linguri de ulei, adaugam baconul si mai calim 3-5 minute. Adaugam smantana si lasam pe foc inca 5 minute.
3. Pastele fierte si strecurate de apa le asezam intr-o...
Calim ceapa in putin ulei.
Cand ceapa s-a inmuiat, adaugam cus-cus-ul spalat, vegeta, piperul si mai calim 1-2 minute.
Stingem cu 1 cana de apa, urmand ca a doua cana sa o adaugam ulterior, cand pastele au inceput sa fiarba si apa a scazut.
Cand cus-cus-ul e aproape fiert, adaugam...
Canelloni improvizati cu spanac si telemea
Spanacul se spala bine, se fierbe si se toaca marunt. Intr-o tigaie calim ceapa si usturoiul, adaugam spanacul, telemeaua, sare si piper dupa gust, amestecand pentru 1-2 minute. Sosul bechamel se pregateste astfel: se topeste untul in care se caleste faina. Se adauga laptele si se amesteca...
Paste semi-carbonara la cuptor
1. Punem pastele la fiert in apa clocotita. Adaugam un praf de sare si putin ulei. 2. Pentru sos , calim usturoiul in 2 linguri de ulei, adaugam baconul si mai calim 3-5 minute. Adaugam smantana si lasam pe foc inca 5 minute. 3. Pastele fierte si strecurate de apa le asezam intr-o...
Cus cus(kritaraki) cu legume mexicane si conopida fiarta
Calim ceapa in putin ulei. Cand ceapa s-a inmuiat, adaugam cus-cus-ul spalat, vegeta, piperul si mai calim 1-2 minute. Stingem cu 1 cana de apa, urmand ca a doua cana sa o adaugam ulterior, cand pastele au inceput sa fiarba si apa a scazut. Cand cus-cus-ul e aproape fiert, adaugam...