mickyapostu

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 16.02.2012

RETETE11
PRIETENI13
Retete / Dulciuri

Negresa cu mascarpone si glazura de ciocolata

In Prajituri la 11 Sep 2014

Incepem prin a pregati blatul. Topim untul la microunde sau pe baie de aburi. Adaugam in untul topit (si usor racit, sa nu fie fierbinte) zaharul si cacaua si amestecam bine.  Incorporam apoi 150 g mascarpone, cele 3 oua (cate unul pe rand), vanilia si in ultimul rand faina. ...

Rulouri cu stafide si scortisoara

In Dulciuri la 11 Sep 2014

Cerneti faina intr-un vas. Incalziti laptele si dizolvati drojdia proaspata in el. Aveti grija sa nu fie fierbinte, doar caldut. Lasati sa creasca putin, cam 10 minute. Adaugati drojdia impreuna cu laptele peste faina, puneti zaharul, vanilia si oul. Framantati pana ce amestecul devine omogen....

Batoane cu cereale si banane

In Prajituri la 23 Feb 2012

1. Amestecati cerealele cu alunele si fructele tocate marunt. 2. Intr-o craticioara topiti untul cu mierea si amestecati cu amestecul de cereale.  3. Pasati bananele cu o furculita si amestecati-le cu cele de mai sus. 4. Asezati intr-o tava hartie de copt si presati amestecul...

Prajitura Zebra

In Prajituri la 21 Feb 2012

Intr-un castron bateti ouale spuma cu zaharul pana isi dubleaza volumul cateva minute. Adaugati alternativ laptele si uleiul amestecand pana ce amestecul devine omogen. Puneti apoi vanilia si faina amestecata cu praful de copt. Dupa ce ati incorporat si faina, impartiti compozitia in doua parti...

Tort cu mere si crema de vanilie

In Torturi la 16 Feb 2012

Blatul: Bateti galbenusurile cu zaharul pana ce compozitia devine albicioasa. Adaugati mierea si untul moale la temperatura camerei si amestecati. Adaugati scortisoara, praful de copt si faina si amestecati. Puneti compozitia de blat intr-o tava de tort cu pereti detasabili, cu diametrul de 26...

Biscuiti fragezi pentru micul dejun

In Prajituri la 16 Feb 2012

Amestecati faina, sarea si praful de copt impreuna cu untul rece taiat cubulete pana obtineti un aluat faramicios. Adaugati apoi laptele si amestecati usor. Aluatul nu trebuie lucrat prea mult, nu este nici o problema daca nu este foarte omogen.   Intindeti aluatul pe blatul de...

Afisate 1 - 6 din 6 retete    

Postari recente

publicat la 11.09.2014

Rulouri cu stafide si scortisoara

 
Retete preferate
Toate retetele preferate
 

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]