publicat la 09.10.2012
publicat la 09.10.2012
publicat la 08.10.2012
Pentru tine, astăzi e (un fel de) ziua cârtiţei. De dimineaţă, scoate puţin capul pe fereastră, adulmecă mirosurile de la vecini şi ia o hotărâre epocală care, desigur, îţi va schimba viaţa: de astăzi, doar omletă!
Bucataras.ro
[email protected]
Paine a la Suby (2) (coapta in cuptor)
Se pun in galetica 450 ml apa calduta, 6 linguri ulei ,2 lingurite sare ,150 gr faina de cozonac(000), 650 gr faina simpla(480 sau 650), 2 linguri de fulgi de cartofi, 2 lingurite de zahar si 40 gr drojdie proaspata. Se pune galetica in aparat se programeaza pe programul 6 (framantare). Cand...
Paine a la Suby (in aparat de copt paine)
Punem in galetica 340ml apa calduta,4.5 linguri ulei,1.5 lingurite sare,150gr faina cozonac(000),450gr faina simpla(650),1.5 lingurite zahar, 30 gr drojdie proaspata si 2 linguri de fulgi de cartofi. Punem galetica in aparat si reglam pe programul 1,greutatea 1000 gr si culoarea dorita....