publicat la 28.02.2012
publicat la 28.02.2012
publicat la 28.02.2012
Ești hiperactiv și determinat să valofirici fiecare clipă, chiar și pe alea în care ar trebui sa dormi. Fii cu băgare de seamă, dacă te duci la culcare atât de târziu şi te trezești atât de devreme, s-ar putea să te întalnești cu tine pe hol…!
Bucataras.ro
[email protected]
Salata Caprese
Cantitatile se pun dupa gustul fiecaruia dintre voi. Spalati rosiile, le taiati felii iar cu mozzarella faceti la fel. Le asezati pe o farfurioara, alternand feliile intre ele. Din loc in loc asezam frunzulite de busuioc. Presarati un praf de sare si turnati ulei de masline. O salatica...
Salata de pui si legume
Curatam si spalam bine pieptul de pui, il taiem in bucatele mai mici pe care le prajim bine in putin ulei incins. Dupa ce sunt gata le scoatem pe un servetel de hartie pentru a absorbi surplusul de ulei. Acum ne ocupam de cartofi. Ii curatam, spalam si taiem in jumatati. Pe ei ii bagam...
Salata cu avocado
Curatam avocado, il taiem in felii apoi il stropim bine cu zeama de lamaie. Spalam rosia, o taiem si pe ea in feliute si amestecam apoi cu feliile de avocado. Adaugam maslinele, salata verde taiata marunt si branza cubulete. Condimentam cu sare si ierburi a la Provence. Turnam si uleiul de...
Salata de cartofi cu smantana
Curatam si spalam legumele. Cartofii ii taiem cubulete mici si ii punem la fiert in apa cu putina sare. Dupa ce sunt gata ii scurgem de apa si ii amestecam cu maslinele, ceapa verde si patrunjelul tocate marunt, adaugam si smantana...atat cat dorim iar in cele din urma condimentam cu sare si...
Salata de rosii si castraveti
Facem salata de rosii si un castravete tocand toate legumele cat mai marunt, condimentam si lasam deoparte. Taiem un castravete pe lung in felii cat mai subtiri, astfel incat sa nu avem probleme la aranjat salata. Prindem marginile cu un betisor din plastic si umplem cu salata de rosii....
Salata de fructe
Am taiat grapefruitul in 2 apoi am stors tot sucul din el si cu ajutorul unui cutitas am dat pielita ramasa la o parte. Am spalat bine cele doua jumatati si le-am lasat la scurs. Intre timp am taiat toate fructele in bucatele mici si le-am amestecat cu romul. Am umplut jumatatile de...
Salata de morcov
Se curata si se spala bine morcovii, apoi se dau pe razatoarea mare. Se adauga ulei si otet dupa gust, se condimenteaza si se freaca bine cu mana pana morcovul lasa un pic de suc. Se pastreaza 2-3 ore la frigider inainte de a fi servita. Este exceptionala!
Salata cu paste
-Fierbem pastele, apoi le clatim cu apa rece si le amestecam cu celelalte ingrediente taiate marunt. -Punem sare si piper, adaugam maioneza si zeama de lamaie dupa gust si gata salata.
Salata de sfecla rosie
-Se curata sfecla, se spala si se fierbe. Dupa ce e fiarta, se da pe razatoarea mare si se amesteca cu hrean, dupa gustul fiecaruia. Se condimenteaza cu sare si piper si gata salatica.
Salata de cartofi cu castraveti si gogosari
-Toate se taie marunt si se amesteca bine. Rezulta o salata nemaipomenit de delicioasa, dar si calorioasa :) ! -E buna cand esti in pana de idei si timp! -Noi am servit alaturi de cate o frigaruie din piept de pui. Super!
Salata de fasole boabe
-Scoatem fasolea din conserva, o spalam bine apoi o amestecam cu ceapa taiata solzisori, salamul taiat cubulete mici, patrunjelul verde tocat marunt, castravetii si gogosarul feliute. -Saram, piperam si amestecam totul cu maioneza. Este foarte consistenta si foarte buna in acelasi timp!
Salata de conopida cu morcovi si cartofi
-Am curatat legumele,le-am spalat.Conopida am desfacut-o in buchetele si am pus-o la fiert cu cartofii si morcovii in apa cu sare. -Dupa ce s-au fiert,le-am taiat bucatele,le-am amestecat cu Tzaziky,am condimentat si am lasat la rece . -Este foarte buna si consistenta.
Salata de vinete
Am copt vinetele,apoi le-am tocat marunt,marunt.Le-am amestecat cu ceapa tocata si ea marunt,apoi am amestecat tot cu maioneza si am ornat salata frumos cu felii de rosie. Cred ca deja stiti cat de buna este aceasta salata.
Salata de boeuf
Se fierb toate in afara de castravetii murati si mazarea,se taie marunt apoi se amesteca cu maioneza.Se condimenteaza dupa gust. Eu nu am mai ornat cu maioneza deoarece cred ca am pus destula...stiti voi...colesterolul :)Am ornat cu patrunjel verde tocat marunt.