-Se curata ananasul apoi se taie pe lung in patru bucati si se curata cotorul.
-Fiecare bucata se unge cu miere si se presara cu scortisoara dupa gust,apoi deasupra se pune o folie si se tine la frigider 2 ore pentru marinat.
-Se unge grillul cu putin ulei apoi se incinge si se pun...
-Din toate aceste ingrediente se framanta un aluat care se lasa la crescut pana se dubleaza volumul. -Aluatul il impartim in 6 sau 8 bucati.Eu am impartit in 8 parti. -Fiecare bucatica se framanta putin , apoi se formeaza o bila care se asaza in tava tapetata cu hartie de copt. -Asa se procedeaza...
-Eu am facut cantitate dubla.Deci...ouale se freaca cu zaharul,apoi se adauga uleiul.
-Apoi se pune faina+praful de copt,alternand cu laptele.Aluatul trebuie sa curga cand il punem in tava.
8-9 mere marisoare se taie felii si se calesc cu zahar dupa gust. Dupa ce se calesc si se...
-Se mixeaza galbenusurile cu zaharul si sarea.Se adauga pesmetul apoi se adauga si albusurile batute spuma.
-Se ung formele de savarina cu unt si se tapeteaza cu faina.
-Se pune compozitia in forme si se coc la foc puternic.
-Cand sunt gata se scot si se introduc in sirop.Se taie in doua si...
-Batem albusurile cu vanilia si galbenusurile cu zaharul,apoi le amestecam usor cu lingura de lemn.
-Se adauga si faina amestecata cu praful de copt.
-Totul se asaza in tava unsa cu unt si tapetata cu faina.
-Se coace la 180grade,25 min.
-Pentru crema,se amesteca amidonul cu putin lapte...
-Am topit drojdia in putin lapte caldut,apoi am adaugat faina,zaharul,untul cubulete si ouale. -Am amestecat bine si am adaugat si restul de lapte treptat in aluat.Am framantat bine aluatul. -Am lasat la crescut pana s-a facut mare-mare:) -Dupa ce a crescut destul,am impartit aluatul in trei...
Am amestecat untul taiat cubulete cu zaharul. Peste ele am turnat 125ml apa clocotita.Am amestecat ca sa se topeasca mai repede untul si zaharul, apoi am lasat sa se raceasca.
Am dizolvat drojdia in 25 ml apa calduta,peste care am adaugat si lingurita de zahar.Am amestecat bine, apoi am pus...
-Se amesteca galbenusurile cu mierea, sucul si coaja de portocala apoi se bat pe bain-marie pana se ingroasa.
-Se ia de pe foc si se amesteca cu albusurile batute spuma si cu faina amestecata cu praful de copt.
-Se asaza in tava unsa cu unt si tapetata cu faina, se baga in cuptor la 180C si...
Ananas caramelizat
-Se curata ananasul apoi se taie pe lung in patru bucati si se curata cotorul. -Fiecare bucata se unge cu miere si se presara cu scortisoara dupa gust,apoi deasupra se pune o folie si se tine la frigider 2 ore pentru marinat. -Se unge grillul cu putin ulei apoi se incinge si se pun...
Panini
-Din toate aceste ingrediente se framanta un aluat care se lasa la crescut pana se dubleaza volumul. -Aluatul il impartim in 6 sau 8 bucati.Eu am impartit in 8 parti. -Fiecare bucatica se framanta putin , apoi se formeaza o bila care se asaza in tava tapetata cu hartie de copt. -Asa se procedeaza...
Prajitura turnata cu mere
-Eu am facut cantitate dubla.Deci...ouale se freaca cu zaharul,apoi se adauga uleiul. -Apoi se pune faina+praful de copt,alternand cu laptele.Aluatul trebuie sa curga cand il punem in tava. 8-9 mere marisoare se taie felii si se calesc cu zahar dupa gust. Dupa ce se calesc si se...
Savarine
-Se mixeaza galbenusurile cu zaharul si sarea.Se adauga pesmetul apoi se adauga si albusurile batute spuma. -Se ung formele de savarina cu unt si se tapeteaza cu faina. -Se pune compozitia in forme si se coc la foc puternic. -Cand sunt gata se scot si se introduc in sirop.Se taie in doua si...
Tarta cu portocale
-Batem albusurile cu vanilia si galbenusurile cu zaharul,apoi le amestecam usor cu lingura de lemn. -Se adauga si faina amestecata cu praful de copt. -Totul se asaza in tava unsa cu unt si tapetata cu faina. -Se coace la 180grade,25 min. -Pentru crema,se amesteca amidonul cu putin lapte...
Cornetti
-Am topit drojdia in putin lapte caldut,apoi am adaugat faina,zaharul,untul cubulete si ouale. -Am amestecat bine si am adaugat si restul de lapte treptat in aluat.Am framantat bine aluatul. -Am lasat la crescut pana s-a facut mare-mare:) -Dupa ce a crescut destul,am impartit aluatul in trei...
Colacei dulci
Am amestecat untul taiat cubulete cu zaharul. Peste ele am turnat 125ml apa clocotita.Am amestecat ca sa se topeasca mai repede untul si zaharul, apoi am lasat sa se raceasca. Am dizolvat drojdia in 25 ml apa calduta,peste care am adaugat si lingurita de zahar.Am amestecat bine, apoi am pus...
Tort de portocale
-Se amesteca galbenusurile cu mierea, sucul si coaja de portocala apoi se bat pe bain-marie pana se ingroasa. -Se ia de pe foc si se amesteca cu albusurile batute spuma si cu faina amestecata cu praful de copt. -Se asaza in tava unsa cu unt si tapetata cu faina, se baga in cuptor la 180C si...