marieta

1

Bucataras
incepator

Kirchheim unter Tek

Bucataras din 11.03.2010

RETETE54
PRIETENI32
Retete / Aperitive / Garnituri

Placinte cu branza si cu varza

In Aperitive / Garnituri la 8 Sep 2011

Se pune drojdia intr-un castron mare, se adauga sarea, zaharul, laptele caldut si apa calduta. Se bate bine cu un tel pana la dizolvare. Se pun 4 linguri de ulei, apoi faina si se framanta 15 minute. Daca este aluatul prea vartos se mai adauga putina apa calda. Se lasa la dospit pana isi dubleaza...

Covrigei sarati

In Aperitive / Garnituri la 6 Iul 2010

se bat 2 oua cu sarea,drojdia(se pune cubul de drojdie intreg nedizolvat)smantana, se bate bine cu telul pana la omogenizare apoi se adauga restul ingredientelor si faina treptat pana iese un aluat bun de lucrat cu el. se lasa o ora la dospit acoperit cu un prosop apoi se fac forme de...

Afisate 1 - 2 din 2 retete    

Postari recente

Horosmopul tau de astazi:

Leu

Bine zicea un proverb chirghiz: “capul de oaie ţine musafirii departe”. Ei obişnuiau să înfigă unul exact în stâlpul porţii sau, ăia care stăteau la bloc, deasupra butonului de la sonerie. Chiar, tu stai la bloc sau la casă?

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 29

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]