marianascarlat

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 15.02.2010

RETETE66
PRIETENI133
Retete / Mancaruri cu carne

Varza noua cu afumatura

In Porc la 21 Iun 2013

Scarita taiata bucati potrivite, am spalat-o si am lasat-o in apa rece pana cand am pregatit varza. Am taiat varza fideluta si am frecat-o cu o lingurita de sare.  Am zvantat bucatile de scarita si cele de ceafa cu prosoape de bucatarie absorbante. Am taiat kaiserul feliute subtiri....

Rulouri din pulpa de porc cu cabanos

In Porc la 18 Apr 2013

De cu seara am feliat bucata de pulpa in 4 bucati. Le-am batut cu ciocanul de snitele si le-am facut potrivite pentru a putea infasura in ele bucatile de cabanos. Intr-un castronel am pregatit un mujdei de usturoi, am adaugat piper, busuioc, patrunjel. Am tavalit bine bucatile de carne prin...

Pui pe sticla

In Pui la 11 Apr 2013

De cu seara pregatesc puiul. Il mai parlesc pe ici pe colo, pe unde mai are cate un fulgusor, il spal bine si il pun intr-un castron. Il piperez si il ung cu putin mujdei de usturoi care este sarat, deci nu mai pun alta sare. Acopar castronul si il bag in frigider pana a doua zi. O sticla de...

Piept de porc umplut si tapetat

In Porc la 8 Apr 2013

Pieptul de porc se spala, se lasa sa se scurga bine de apa si se usuca cu prosoape de bucatarie .Carnea tocata se amesteca cu oul, cu patrunjelul si ceapa tocate marut si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper. Se imparte , in mod egal carnea tocata in functie de cate fasii de piept de porc...

Ficatei de pasare inabusiti

In Ficat la 8 Apr 2013

Se spala bine ficateii, se usuca cu prosoap de hartie , se pune untul la topit intr-o cratita cu capac si se adauga ficatei. Se lasa sa se caleasca inabusit. Cand s-au calit, se adauga si ceapa tocata solzisori (sau prazul taiat feliute subtiri), care trebuie sa se caleasca si ea bine. Dupa ce...

Ficatei prajiti cu piure de cartofi

In Ficat la 10 Mar 2013

Intai am curatat cartofii, i-am taiat cuburi si i-am pus la fiert in apa rece. Ficatei i-am spalat si i-am uscat in prosoape de hartie apoi i-am pus la prajit in uleiul putin incins. Dupa ce i-am intors pe toate partile ca sa se umple de ulei si sa nu mai sa nu mai sara ulei in toate partile...

Tochitura- reteta mea

In Porc la 21 Feb 2012

Carnea spalata si uscata cu un prosop de bucatarie o tai cubulete, carnatul il tai cam de un centimetru iar kaiserul fasiute. Toc ceapa marunt. Pun pe foc o cratita cu untul si cand acesta s-a topit adaug carnea pe care o perpelesc de cateva ori sa-si schimbe culoarea. Adaug imediat ceapa care...

Afisate 1 - 7 din 7 retete    

Postari recente

publicat la 13.01.2014

Chec cu cacao si pere

Horosmopul tau de astazi:

Capricorn

Esti foarte sigur ca ceea ce simti este corect si nu accepti sa fii criticat pentru ceea ce spui. Inainte de a continua cu aceasta atitudine gandeste-te daca tie ti-ar face placere ca altcineva sa faca ceea ce pui tu in practica.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 14

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon la cuptor în stil asiatic - Rețeta perfectă pentru revelion

ieri la 10:30

Cozonac cu smantana - Reteta pentru un aluat perfect

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]