lucy2002

1

Bucataras
incepator

Suceava

Bucataras din 17.10.2012

RETETE151
PRIETENI141
Retete / Supe/Ciorbe

Supa de pui cu galuste de gris

In Supe la 19 Ian 2020

Carnea se spala si se pune la foc intr-o oala incapatoare. Indepartam spuma care se foarmeaza deasupra carnii. Legumele se curata si se spala. Tocam radainoasele, morcovul, patrunjelul si telina. Ceapa si ardeiul capia se pune intreg. Adaugam legumele cand carnea este aproape gata...

Ciorba cu afumatura si zeama de varza

In Ciorbe la 11 Ian 2020

Legumele se curata, se spala si se taie dupa preferinta. Scarita o spalam bine cu apa calda. Intr-o oala punem uleiul si legumele( radacinosele ) la calit 5 minute, dupa care adaugam scarita portinonata si lasam inca 3 minute sa se caleasca. Adaugam apa 1,5 litri si lasam sa fiarba si...

Bors de sfecla rosie

In Ciorbe la 15 Noi 2019

 Se pune sfecla rosie la fiert.  Ceapa se pune la calit ( inmuiat) in ulei. Peste ceapa adaugam radacinoasele taiate marunt, lasam 5-7 minute pe foc , amestecam si adugam: ardeii tocati, sarea, piperul si boiaua de ardei. Dupa ce a fiert sfecla rosie se curata si se da pe...

Bors rapid de fasole cu scarita afumata

In Ciorbe la 28 Oct 2019

Desfacem conservele si trecem fasolea printr-un jet de apa si o lasam la scurs in strecuratoare. Curatam legumele ( ceapa, morcovul, ardeiul si telina) le spalam si le taiem cubulete. Calim legumele in ulei pana se inmoaie bine. Peste leguma adaugam scarita afumata, taiata bucati, dupa...

Ciorba de cartofi cu afumatura

In Ciorbe la 22 Oct 2019

Cartofii se curata, se spala si se taie cubulete. Ceapa, ardeii, morcovul, telina si pastarnacul se curata si se taie marunt. Rosiile spalate se decojesc si se taie bucatele mici. Intr-o oala punem uleiul si lasam un pic sa se incinga la foc potrivit, adaugam ceapa, ardeii, morcovul,...

Ciorba falsa de burta din ciuperci pleurotus

In Supe/Ciorbe la 19 Sep 2019

Se taie ciupercile pleurotus julien si se pun la fiert in apa cu un pic de sare, intr-o cratita de 5-6 litri. Galbenusurile se freaca cu putina sare si se lasa sa se intensifice culoarea dupa care le amestecam cu smantana. Ceapa tocata, morcovul, patrunjelul, pastarnacul si telina date pe...

Ciorba de perisoare din carne de pui si multe legume

In Ciorbe la 16 Iul 2019

Legumele se curata, se spala si se toaca marunt (dupa preferinta). Intr-o cratita de 5 litri se pune putin ulei si se adauga legmele tocate si se lasa la inmuiat aproximativ 7-10 minute, apoi adaugam apa calda peste ele. Intr-un bol adaugam carnea tocata de pui peste care adaugam un ou,...

Ciorba de loboda rosie

In Ciorbe la 6 Iul 2019

Se curata legumele, se spala si se taie cat de marunt va place. Intr-o oala punem uleiul si ceapa la inmuiat, dupa 7 minute adaugam radacinoasele (punga cu legume congelate pentru ciorba) ceapa verde, tija apio, adaugam sare si piper si lasam pe foc pana se patrund bine. Adaugam buchetelele de...

Ciorba de dovlecei zucchini cu smantana

In Ciorbe la 26 Iun 2019

Curatam si spalam legumele, le taiem cat de marunt dorim si le punem la calit ( inmuiat ) in ulei, mai putin dovlecelul. Cand legumele sunt aproape patrunse, adaugam dovleceii, ii condimentam dupa gust  cu sare si piper si completam cu apa calda. Cand toate legumele sunt bine facute adaugam...

Afisate 1 - 9 din 9 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Balanta

Doare? Lasă, că trece. Din decembrie n-o să te mai doară nimic. Se usucă toate şi cad, ai să vezi.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]