loredanaaa

1

Bucataras
incepator

brasov

Bucataras din 23.01.2013

RETETE67
PRIETENI109
Retete / Aperitive / Garnituri

Aperitiv cartofi natur

In Aperitive / Garnituri la 17 Iul 2017

Cartofii ii curatam, ii spalam, ii taiem cubulete si apoi ii fierbem cu sare. Nu trebuie fierti foarte mult, ca sa se nu se sfarame, ci doar atat cat sa fie moi. Cel mai bine, ii verificam cu furculita. Cand sunt fierti, ii strecuram de apa. Intr-o tigaie, punem bucatelele de unt. Cand...

Aperitiv omleta cu spanac si cascaval

In Aperitive / Garnituri la 4 Iul 2017

Spanacul proaspat se spală bine si se fierbe in apa clocotita, pana cand frunza s-a inmuiat. Apoi il strecurati printr-o sita, il taiati si il frecati cu un pic de sare si piper. Daca aveti spanac congelat, il lasati sa se dezghete. Spanacul dezghetat ii condimentati cu sare,...

Rulada de spanac cu crema de branza

In Aperitive / Garnituri la 28 Mai 2013

Ouale, spanacul fiert si smantana se bat cu un tel, adaugand sarea, piperul dupa gust si bicarbonatul stins cu zeama de lamaie amestecand bine, apoi faina. Se amesteca totul bine si se aseaza intr-o tava cu foaie de copt. Se coace blatul in cuptor la 180 de grade, cam 15-20 de minute. Blatul nu...

Rosii umplute cu salata de vinete

In Aperitive / Garnituri la 25 Mai 2013

Se face salata de vinete: Se coc vinetele in cuptor sau pe plita(sunt gata cand sunt moi),se curata de coaja. Dupa ce s-au scurs, vinetele se toaca cu un cutit de lemn sau de plastic.  Vinetele tocate se pun intr-un castron ,se amesteca 2 linguri de ulei,amestecand bine. Se...

Oua umplute cu ton

In Aperitive / Garnituri la 25 Apr 2013

Se fierb ouale bine, se pun in apa rece, ca sa se decojeasca mai bine. Se decojesc, le taiem in jumatati de-a lungul si le scoatem galbenusul. Tonul se amesteca cu galbenusul, se adauga sare, patrunjelul taiat marunt, zeama de lamaie, amestecand toate bine. Cu aceasta compozitie se umplu...

Rulouri de dovlecei cu usturoi si cascaval

In Aperitive / Garnituri la 18 Apr 2013

Dovlecelul se taie in felii subtiri pe lungime Se ung cu ulei si se sareaza dupa gust Se pun intr-o tava cu foaie de copt sau pe grill Cand s-au inmuiat si s-au copt, se scot, se ung cu usturoi pisat si se pune cate o felie de cascaval Se ruleaza, se inchid cu o scobitoare si se mai...

Rulouri de vinete cu cascaval si sunca

In Aperitive / Garnituri la 4 Apr 2013

Vanata se curata si se taie felii subtiri de-a lungul vinetei Se pune sare, se trec prin ulei si se da la cuptor intr-o tava sau pe grill, se lasa pana devin moi si bine patrunse Cand sunt gata pe fiecare felie de vanata, asezam  sunca si cascaval sau mozzarela si se mai da la cuptor...

Afisate 1 - 7 din 7 retete    

Postari recente

publicat la 14.04.2019

Sufleu de mazare

publicat la 07.12.2018

Desert prajitura cu mere

Horosmopul tau de astazi:

Pesti

Auzi ceva ce nu ar trebui si habar nu ai daca trebuie sa spui ceva sau sa taci si sa te faci ca nu ai inteles despre ce este vorba.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 30

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]