lilik

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 07.08.2010

RETETE365
PRIETENI193
Retete / Mancaruri cu carne

Pui cu sos de rosii

In Pui la 23 Mar 2011

Curatam ceapa,morcovul,telina si usturoiul si le tocam(cat se poate de mic),apoi le punem la innabusit cu putin ulei. Intre timp spalam copanelele si le punem peste legume(dupa 2-3 minute de cand le-am pus la innabusit) si le intoarcem pe toate partile apoi stingem cu vinul,lasam sa se evapore...

Rulouri de curcan cu cartofi la cuptor

In Curcan la 24 Ian 2011

Pregatim o umplutura din felia de paine maruntita(pesmet),parmezan,sare,piper,patrunjel verde tocat foarte marunt si punem ulei de masline pana nu se mai faramiteaza. Punem pe masa de lucru cate o felie de carne pe care vom pune o felie de sunca,una de branza si deasupra punem putin din...

Chiftelute de vita la cuptor

In Vita la 21 Ian 2011

amestecam toate ingredientele de mai sus si din compozitia obtinuta luam cate o bucatica si ii dam forma rotunda cu mainile ude. Punem chiftelutele intr-o tava tapetata cu hartie pt cuptor si dam la cuptorul incins la 200° timp de circa 30 de min. La jumatatea timpului le intoarcem si...

Pulpe pe pat de sare aromata

In Pui la 20 Ian 2011

Spalam pulpele si le uscam. Tocam rozmarinul si il amestecam cu sarea si oregano. Amestecul de sare il punem intr-o tava(trebuie sa acopere fundul tavii intr-un strat mai gros) si deasupra asezam pulpele uscate si presarate cu piper. Dam la cuptorul incins la 200° pana sunt gata cca...

Muschi de vita la cuptor

In Vita la 11 Ian 2011

Curatam morcovii,telina si cartofii ii spalam si ii taiem cubulete(mai mari). Punem pe aragaz o tigaie cu putin ulei la incins si punem muschiul sa se rumeneasca pe toate partile,apoi stingem cu un pahar cu vin,acoperim si lasam sa se evapore vinul,avand grij sa intoarcem muschiul. Cand s-a...

Sarmalute

In Porc la 9 Ian 2011

Prima data pregatim foile de varza. Amestecam apoi carnea tocata cu ceapa data pe razatoarea mica,4-5 linguri de bulion,sare,piper si orezul spalat. Luam cate o foaie de varza si punem cate putin din compozitia de carne,apoi rulam si inchidem la capete.tot asa pana teminam carnea....

Ciulama de pui

In Pui la 3 Ian 2011

Spalam carnea si o punem intr-o cratita cu ulei,iar cand e putin rumenita punem ceapa taiata  marunt si lasam la innabusit cateva minute,apoi stingem cu sucul de rosii,acoperim cu apa(apa sa acupere de 2-3 degete carnea) si punem telina verde tocata marunt. Lasam sa fiarba la foc...

Pulpe de pui umplute

In Pui la 30 Dec 2010

Cumparam pulpele gata dezosate(sau le dezosam acasa),intindem pulpa si o condimentam apoi punem deasupra 1 felie de cas si una de sunca apoi rulam si legam cu ata sa nu se desfaca.procedam asa cu toate. luam o tava si punem ulei de masline apoi punem pulpele,le condimentam si presaram pe...

Muschi de porc cu vin si patrunjel

In Porc la 20 Dec 2010

Luam feliile de carne le dam cu sare ,piper si le trecem prin faina. Intr-o tigaie punem putin ulei la incins si punem carnea sa se rumeneasca putin pe ambele parti. Cand sunt rumene pe gustul fiecaruia punem vinul,acoperim cu un capac si lasam 6-7 minute la foc potrivit.trecute cele 7...

Papricas de pui cu galuste

In Pui la 3 Dec 2010

spalam carnea si o punem cu putin ulei in cratita la rumenit. tocam ceapa marunt si cand carnea incepe sa se rumeneasca punem ceapa si lasam la foc mic sa se inabuseasca cateva minute,apoi punem sucul de rosii si acoperim cu apa (puneti 1 pahar in plus pt ca o sa scada). lasam sa...

Musaca de cartofi

In Vita la 24 Noi 2010

punem cartofii cu coaja la fiert.tocam marunt ceapa si usturoiul si le punem la calit in putin ulei,cand incep sa se rumeneasca punem carnea si o lasam pana isi schimba culoarea,apoi punem vinul si lasam sa se evapore. cand s-a evaporat vinul punem sucul de rosii si lasam sa fiarba la foc...

Snitele de vita la cuptor

In Vita la 14 Noi 2010

batem oul cu sare si piper si amestecam pesmetul cu o lingura de parmezan si putina sare. dam bucatile de carne prin ou,apoi prin pesmet si le punem intr-o tava acoperita cu hartie pt cuptor,apoi le punem putin ulei deasupra si acoperim cu staniol;dupa care dam la cuptorul preIncalzit la...

Iepure la cuptor

In Mancaruri cu carne la 13 Noi 2010

transam iepurele si curatam legumele. punem intr-o tigaie putin ulei si usturoiul intreg,iar cand incepe sa se rumeneasca punem carnea si o intoarcem pe toate partile,apoi punem deasupra cca 1/2 pahar de vin si lasam sa se evapore. luam o tava si asezam carnea,punem cartofii taiati in...

Hamburger

In Mancaruri cu carne la 13 Noi 2010

amestecam carnea de vita si cea de porc cu oul,sare,piper,patrunjelul tocat marunt si parmezanul.i mpartim compozitia obtinuta in 4 si formam niste chiftele mai mari, inalte circa 1 cm. punem hamburgerii pe gratar sau in tigaia antiaderenta si ii coacem pe amandoua partile. cand sunt...

Tochitura

In Porc la 18 Oct 2010

punem carnea la prajit in putin ulei,cand se rumeneste punem sucul de rosii si usturoiul taiat in 4(daca va place puneti-l pisat),sare,piper si lasam la foc mic pana scade sucul. servim cald cu mamaligutza. pofta buna.

Carne alla pizzaiola

In Vita la 14 Oct 2010

decojim rosiile si le taiem cubulete.intr-o tigaie punem putin ulei de masline si punem carnea.o lasam 2 min pe parte,apoi adaugam usturoiul taiat in 2,caperele,maslinele si rosiile.lasam sa fiarba la foc mic 10-15 min apoi controlam sa fie carnea gata,potrivim de sare,adaugam oregano si dam...

Piept de pui cu ciuperci

In Pui la 13 Oct 2010

curatam ciupercile si le taiem felii.dam feliile de piept prin faina apoi le punem la rumenit in tigaie cu untul.cand se rumenesc putin si pe o parte si pe alta punem ciupercile si lasam sa se inmoaie bine si ele,apoi adaugam sosul,catelul de usturoi taiat in 2 ,sare si piper si lasam sa fiarba...

Chiftelute cu sos

In Vita la 10 Oct 2010

curatam morcovul,ceapa,ardeiul si telina,le spalam si le tocam  marunt.le punem intr-o cratita cu putin ulei la innabusit,le lasam 2-3 min,apoi adaugam sucul de rosii si tot atata apa(supa de carne),acoperim si lasa sa fiarba la foc mic. amestecam carnea,oul,painea inmuiata,parmezanul si...

Mancarica de pui cu ardei copti

In Mancaruri cu carne la 20 Aug 2010

coacem ardeii si rosiile pe plita. rosiile le curatam si le punem intr-un vas,curatam si ardeii si ii taiem cubulete sau fasiute. carnea o punem sa dea cateva clocote, separat ceapa tocata marunt o punem la innabusit,dupa care adaugam carnea,o lasam sa se rumeneasca putin apoi adaugam...

Afisate 31 - 49 din 49 retete    

Postari recente

publicat la 21.10.2016

Luca

publicat la 18.10.2015

Pleurotus pe gratar(la grill)

Horosmopul tau de astazi:

Balanta

Astazi ajungi târziu la birou, dar te revansezi plecând mai devreme.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 14

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

ieri la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]