kukibella

1

Bucataras
incepator

bucuresti

Bucataras din 14.12.2010

RETETE83
PRIETENI158
Retete / Aperitive / Garnituri

Salata portugheza (roşii aperitiv)

In Aperitive / Garnituri la 20 Aug 2014

Ouale se fierb tari şi se taie pe din doua. Roşiile se scobesc. In fiecare roşie se aşeaza cate o jumatate de ou, se pune cate o bucata de sardina, se pune maioneza şi se orneaza cu patrunjel verde.

Clatite cu crema de avocado şi conopida

In Aperitive / Garnituri la 25 Noi 2013

Clatite: Se bate oul se adauga laptele, faina, apa minerala, condimentele şi lingura de ulei. Se lasa sa se odihneasca aluatul, iar dupa aceea se fac clatitele; Crema: Avocado se curata, se zdrobeşte cu furculita şi se stropeşte cu zeama de la ½ de lamaie;...

Maioneza din avocado

In Aperitive / Garnituri la 7 Noi 2013

Avocado se curata de coaja se taie felii şi se paseaza cu mixerul adaugandu-se zeama de lamaie ptr. a  nu se ınnegri; Ceapa şi usturoiul se curata se se toaca marunt. Ouale se fierb se se toaca marunt; Se amesteca avocado,ceapa,usturoiul,ouale şi se mixeaza adaugandu-se uleiul...

Tarta cu dovlecei şi branzeturi

In Aperitive / Garnituri la 14 Oct 2013

Dovlecelul şi ceapa arpagic se curata şi se dau pe razatoare; Se calesc ın ulei de masline pana se ınmoaie;se adauga smantana batuta cu galbenuşurile şi branzeturile;se mai lasa pe foc aprox.2 min. Se lasa aceasta compozitie la racit; Faina şi untul rece se framanta,se adauga...

Salata de fasole verde cu maioneza şi usturoi

In Aperitive / Garnituri la 24 Iul 2013

fasolea se curata se spala, se curata şi se fierbe ın apa clocotica cu sare. se scoate,se scurge şi se pune ın apa rece ptr. a-şi mentine culoarea. se pune la scurs. fasoalea se toaca marunt cu cutitul. se pregateşte o maioneza dintr-un galbenuş de ou crud,sare şi usturoi...

Conopida pane

In Aperitive / Garnituri la 24 Iul 2013

conopida se desface buchetele; ıntr-un vas se pune apa cu sare la fiert;cand apa da ın clocot se adauga conopida se lasa 5-6 minute se scoate şi se pune la scurs. batem ouale,adaugand pe rand parmesanul,faina,sarea,piperul şi patrunjelul. dupa ce s-a scurs conopida se da prin...

Chiftele din legume cu sos de iaurt şi menta

In Aperitive / Garnituri la 24 Iul 2013

legumele se dau prin razatoare,se scurg; se adauga cele doua linguri de faina,ouale,branza sfaramata,verdeata şi condimentele; se amesteca bine ingredientele ,se acopera cu folie de plastic şi se lasa sa se odihneasca. se formeaza chiftelele cu mana uda şi se prajesc ın ulei ıncins...

Oua pe pat de legume cu mortadela

In Aperitive / Garnituri la 21 Iul 2013

Se caleşte usturoiul,adaugandu-se pe rand ardeiul,ciupercile,mortadela,roşiile curatate de coaja şi taiate cubulete; Se calesc aprox.5-7 min. Se fac cuiburi ın cratita cu  legume şi se sparg ouale şi se adauga sarea şi piperul; Se acopera cu capac şi se lasa pana sunt gata...

Anghinare umpluta

In Aperitive / Garnituri la 6 Apr 2013

Anghinarea se pune la fiert ın apa cu sare şi zeama de la 1/2 lamaie aprox.30 minute. Cartofii, mazarea şi morcovul se fierb şi se lasa la racit; dupa ce s-au racit se taie cubulete mici. Uleiul de masline se amesteca cu sosul de rodii şi sarea adaugandu-se treptat zeama de la cealalta...

Placinta cu spanac

In Aperitive / Garnituri la 16 Mar 2013

Spanacul se spala şi se toaca; branza şi parmesanul se dau prin razatoare şi se amesteca cu spanacul. Intr-un bol se bate iaurtul cu uleiul de masline(se opreşte putin ulei ptr.uns tava),se adauga ouale pe rand. Intidem prima foaie pe care o ungem cu amestecul din iaurt ,punem din...

Aperitiv cu branza,dovlecei şi ardei

In Aperitive / Garnituri la 17 Sep 2012

ardeii se coc,se curata de coaja şi seminte; dovleceii se dau prin razatoare se pun ıntr-o tigaie non aderenta la foc moderat,adaugandu-se usturoiul ın coaja(ıl zdrobim putin)şi frunzele de busuioc;lasam dovleceii pe foc pana ışi lasa toata apa,scoatem usturoiul din compozitie....

Placinta cu branza

In Aperitive / Garnituri la 18 Apr 2012

Se prepara un sos din lapte ,1 ou,şi ulei(eu am pus ulei dupa ochi). Se unge o tava cu ulei de masline ;se aşeaza prima foaie,se unge cu sos şi se pune branza amestecata cu patrunjel. Repetam operatia pana la ultima foaie; In sosul ramas mai adaugam un ou. Cu acest sos ungem ultima...

Placinta cu spanac şi carne tocata

In Aperitive / Garnituri la 14 Mar 2012

Spanacul se spala, se toaca şi se opareşte; se lasa la scurs; Ceapa se caleşte, se adauga carnea tocata; dupa aprox.10 min. se adauga spanacul şi se contiuna prajirea ptr.ınca aprox.15 min. Foile se aşeaza una peste alta şi se taie ın patru. Mixam ouale,apa,laptele şi uleiul....

Chec cu dovlecei

In Aperitive / Garnituri la 11 Mar 2012

ouale se bat spuma adaugandu-se treptat iaurtul şi uleiul. se adauga branza şi caşcavalul ,dovlecei dati prin razatoare şi storşi; se amesteca compozitia;peste se adauga ın ploaie faina amestecata cu praful de copt,iar la sfarşit cimbrul uscat. ıntr-o tava tapetata cu hartie de...

Afisate 1 - 14 din 14 retete    

Postari recente

publicat la 18.01.2016

sardine cu legume(buğulama)

publicat la 25.08.2014

AM REUŞİT....

Horosmopul tau de astazi:

Taur

Ia aminte la vorba bătrânească "Capra vecinului nu se îngrașă în ajun"!

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 14

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

ieri la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]