publicat la 25.05.2016
publicat la 25.05.2016
publicat la 03.05.2016
De data asta nu mai scapi fiindca cineva o sa nimereasca. Dupa doar doua incercari, cifrul de la centura de castitate. Desi te temi de ce va urma, la final esti chiar incantat/ a sa-ti schimbi statusul pe facebook in “It’s complicated”.
Bucataras.ro
[email protected]
Ciorba de porc
Punem carnea la fiert in apa, iar dupa ce a inceput sa clocoteasca luam spuma in cazul in care se face. Curatam legumele, le tocam cubulete si le punem la fiert peste carne. Adaugam sarea sau delicat si le lasam si pe ele sa fiarba. Dupa 30 de minute adaugam si zeama de varza si o mai lasam sa...
Ciorbita cu perisoare de curcan
Curatam legumele si le tocam marunt ,dupa care le punem sa fiarba in oala Dupa circa 30 -45 de minute cand sunt aproape fierte pregatim carnea de curcan in felul urmator: adaugam peste ea 2 linguri de orez, o jumatate de ceapa, putin delicat si piper. Le amestecam bine, iar la sfarsit adaugam...
Ciorbita de manzat acrita cu zeama de varza
Spalam bine carnita si o taiem cubulete. O punem la fiert si o lasam sa dea in clocot pana iese toata spuma. Curatam legumele le taiem cubulete si cand nu mai scoate spuma carnea adaugam legumele si le lasam sa fiarba la foc mic. Cand legumele s-au fiert adaugam sucul de rosii, zeama de varza si...
Supa crema de mazare
Se pun legumele la fiert si se lasa sa fiarba la foc moderat ,le lasam sa fiarba timp de 30-45 de minute dupa care strecuram supa ,legumele le pasam cu blenderul si treptat treptat adaugam smantana in ele. Cand totul s-a omogenizat adaugam sare dupa gustul fiecarei gospodine La sfarsit adaugam...
Ciorbita de fasole cu cimbru
Punem fasolea la inmuiat de seara ( ca sa nu ne doara burtica de la ea), Intr-o oala punem fasolea la fiert cu apa ,dupa ce a fiert 20-30 min adaugam legumele care au fost taiate rondele, cubulete dupa placul fiecarei gospodine Lasam sa fiarba bine pana ce bobul de fasole se poate sfarama...
Supa de brocolli
se curata morcovii,ceapa si brocolli se curata si se desfac buchetele cat mai mici morcovii se calesc putin cu ceapa dupa care se adauga si buchetele de borcolli si se toarna cam 2 litri jumate de apa ,se lasa sa fiarba ,se adauga delicat sau sare daca mai este nevoie se lasa sa fiarba si...
Ciorbita de praz
se spala legumele si se taie rondele prazul,morcovi iar ardeiul si telina se taie fasii subtiri le calim intr-o lingura de ulei pana se inmoaie dupa care punem apa peste legume si lasam sa fiarba bine la foc mic , cand legumele au inceput sa se inmoaie adugam sare ,piper si borsul...
Ciorba de burta
Se spala bine burta si se lasa cam -1-2 ore in apa rece cu otet sa-i mai ia din miros,dupa care se pune la fiert impreuna cu osul. Dupa ce a fiert jumate de ora se pune ceapa intreaga si morcovii. O lasam sa fiarba foarte mult si probam cand este fiarta ,scoatem o bucatica si vedem daca este...
Ciorbita de pui ca la tara
Spalam bine aripioarele si le taiem in doua ,dupa care le punem la fiert in oala si cand incepe sa fiarba luam bine spuma deasupra. Tocam legumele cubulete, ceapa marunt si le punem si pe ele la fiert. Cand au fiert amestecam fideaua cu Delikatul. Punem sucul de rosii dupa care fideaua si o...
Ciorbita de legume cu rosii
Se curata legumele, se taie cubulete, cartoful, telina o dam pe razatoare, le calim cu o lingura de ulei dupa care punem apa sa fiarba. Le lasam sa dea in clocot si dupa aceea le dam la foc mic sa fiarba cam o ora si 30 de minute. Cand au fiert, punem plicul de supa crema de rosii si cu rosiile...